Inc.

in de USA

De USA is al jaren een top exportbestemmingen 

Export Stappenplan

Open je USA Kantoor

Je wilt jouw product of dienst gaan exporteren naar Amerika. Dan ontkom je er niet aan om een lokaal kantoor te openen. Voor je vestigingsadres, voor je vergunningen en uiteraard voor je professionele uitingen. Jouw eigen kantoor is een belangrijk onderdeel van het export stappenplan.

Om zaken te kunnen doen met grote klanten, overheid en universiteiten heb je eigenlijk altijd een Inc. nodig. De Amerikaanse versie van een Nederlandse BV. Ook hiervoor is een adres noodzakelijk. Speciaal hiervoor bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kantoor. Kies de kantoorruimte die past bij jouw export plannen.

Mogelijkheden

We bieden drie mogelijkheden om een kantoor te openen in de USA.

Sluit je aan bij ons zakelijke netwerk in de USA.

De juiste contacten en de juiste mensen voor jouw export plannen.

Kies de kantoorruimte die past bij jouw export plannen.

Locatie Cape Coral Florida USA

Aanvullende Voorwaarden

  • Contract minimaal 1 jaar
  • Startkosten = 1 maand borg
  • Prijzen excl 21% BTW

Office Services

Uiteraard kunnen we je met meer zaken helpen dan alleen een kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een eigen USA telefoonnummer. Zo’n nummer kan je doorschakelen naar Nederland via VOIP, internet telefoon.

Ook kunnen we je helpen met customer support. Wie neemt de telefooon op, wie beantwoord in het Engels jouw emails en wie volgt leads op.

Administratieve ondersteuning met lokale medewerkers die je heel flexibel kunt inhuren zorgen er voor dat jouw export back-office meegroeit met jouw bedrijf hier in de USA.

Wat is voor jou de beste oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

Scroll to top