Partnersearch – Persoonlijke introductie bij internationale zakenpartners

Home.Export Beurs & Evenementen.Partnersearch VS.Partnersearch – Persoonlijke introductie bij internationale zakenpartners
20feb
Export Support

Partnersearch

Een persoonlijke introductie bij internationale zakenpartners.

Met partnersearch helpen wij  je om nieuwe agenten, distributeurs of productiepartners te vinden. Dit door we met een zakenpartnerscan, dat is een overzicht van mogelijke zakenpartners met hun contactgegevens in jouw doelmarkt. Deze zakenpartners zijn door ons persoonlijk benaderd met jouw propositie.
Zie het maar als een persoonlijke introductie bij mogelijke buitenlandse zakenpartners

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk in onder andere Florida. Wij kennen de lokale markt en weten om te gaan met taal- en cultuurbarrières.

document-01
Partnersearch

Wij gaan voor jou op zoek naar de beste handelspartners.

skills (1)
Partnerscan

Wij onderzoeken betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Als een medewerker van de Van Holland Group contact opneemt met een lokale Economic Development Office, een export hub, ambassade, consulaat generaal of namens jouw onderneming andere lokale ondernemers belt, kunnen deuren opengaan. Een zakenpartnerscan helpt je sneller op weg naar de juiste zakenpartner.

Van Holland Group is lid van diverse internationale export netwerken in Nederland en lokaal  in de USA. Verbinden en kennis zijn de woorden waar het bij ons om draait. Uiteraard maken wij ook gebruik van het overheidsnetwerk om met de juiste potentiële partners in gesprek te komen.

Kosten partner search

Potentiële partners identificeren en kwalificeren
✓ € 99.00 per uur
✓ Op project basis
✓ Of vast aantal uur per maand

Zet vandaag de eerste stap

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking. Tijdens dit intakegesprek brengen wij samen de internationale plannen en informatie behoefte in kaart. Daarbij besteden we ook aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en kijken we welke producten en diensten nog meer aansluiten op jouw internationale plannen.

32+

miljoen

Bedrijven in de USA. Hoe kom ik in contact met de juiste exportpartner?

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top