29jun

Dutch Hangar Houses

Een Nederlandse uitvinding
Simpelweg gezegd bouw je geen huis naast je hangaar maar juist boven de hangar.

De uitvinding is een speciale dak-vloer constructie die er voor zorgt dat je de hoogte in kan. De Van Holland Group vertegenwoordigd Dutch Hangar Houses in de USA. En daarom was Erik Broekhuijsen afgelopen week op Ridge Landing Airpark Florida USA waar de eigenaar John Fazzini hem het airpark liet zien en kennismaken met de community.

Airpark Florida

Ridge Landing Airpark in Frostproof, Florida, is een luchtvaartgemeenschap die kavels en onroerend goed verkoopt voor op maat gemaakte airpark-huizen. Piloten bouwen er hun eigen droomhuis in drie tot vier maanden.Leef waar je vliegt

Op de foto staan John en Erik midden op de landingsbaan net voordat de Fly-in en Open House dag begint. Wil je ook een keer langskomen en kijken naar de mogelijkheden? Op 17 Juli is er een nieuwe fly-in.

Dossier

Verkoopkantoor USA

Wil jij net als Dutch Hangar Houses een eigen (verkoop) kantoor openen in de USA? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. We horen graag wat je plannen zijn en informeren je over de mogelijkheden. Bel ons op  +31 (0)58 203 8051  of laat even een terugbelverzoek achter.

Geen ingewikkelde formulieren, gewoon even bellen.

Webredactie

Wij helpen ondernemers, die hun producten of diensten willen exporteren naar de Verenigde Staten, Canada en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Onderzoek - Plannen - Uitvoering - Advies. Met marktonderzoek en met specifieke export business development. Desgewenst managen wij daarna vanuit Florida jouw sales- & marketing organisatie.

Contact Informatie

Van Holland Group BV

Icarusweg 8 A
8938 AX Leeuwarden
The Netherlands

Internationaal

Van Holland Group Inc.

1222 SE 47th Street,
Cape Coral 33904
Florida – Verenigde Staten

Wereldwijd Netwerk

Kantoren in

© 2021 Van Holland Group BV. Algemene Voorwaarden | KvK 70162484 | Privacy Policy

Scroll to top