29jun

Dutch Hangar Houses

Een Nederlandse uitvinding
Simpelweg gezegd bouw je geen huis naast je hangaar maar juist boven de hangar.

De uitvinding is een speciale dak-vloer constructie die er voor zorgt dat je de hoogte in kan. De Van Holland Group vertegenwoordigd Dutch Hangar Houses in de USA. En daarom was Erik Broekhuijsen, zelf ook piloot, afgelopen week op Ridge Landing Airpark Florida USA waar de eigenaar John Fazzini hem het airpark liet zien en kennismaken met de community.

Airpark Florida

Ridge Landing Airpark in Frostproof, Florida, is een luchtvaartgemeenschap die kavels en onroerend goed verkoopt voor op maat gemaakte airpark-huizen. Piloten bouwen er hun eigen droomhuis in drie tot vier maanden. Leef waar je vliegt

Op de foto staan John en Erik midden op de landingsbaan net voordat de Fly-in en Open House dag begint. Wil je ook een keer langskomen en kijken naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Erik.

Verkoopkantoor USA

Wil jij net als Dutch Hangar Houses een eigen (verkoop) kantoor openen in de USA? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. We horen graag wat je plannen zijn en informeren je over de mogelijkheden. Bel ons op  +31 (0)58 203 8051  of laat even een terugbelverzoek achter.

Geen ingewikkelde formulieren, wij bellen je even terug.

Tags:
Webredactie

Wij helpen ondernemers, die hun producten of diensten willen exporteren naar de Verenigde Staten, Canada en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Export Begeleiding Vanuit ons hoofdkantoor in Florida helpen we je met marktverkenning, partnersearch en sales- & marketing ondersteuning.

Aankomende evenementen

Contact Informatie

Van Holland Group BV

Hoofdkantoor
Icarusweg 8 A
8938 AX Leeuwarden NL

Kantoor Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht NL

United States of America

Van Holland Group Inc.

Headquarters USA
1222 SE 47th Street,
Cape Coral FL 33904

Miami Office
701 Brickell Avenue
Suite 1550 – Miami FL 33131

Scroll to top