fbpx

Je wilt exporteren;
vraag om hulp

Met meer dan 328 miljoen inwoners vormt de Verenigde Staten een gigantische Westerse afzetmarkt die snakt naar kwaliteitsvolle producten. 

Met ruim 37 miljoen inwoners lijkt Canada kleiner maar dankzij specifieke handels overeenkomsten zeker een land om zaken mee te doen.  Hoe kunnen jij en jouw bedrijf maximaal profiteren van de kansen die deze markten bieden?

0%
Verenigde Staten
0%
Canada

Ruim twee op de vijf MKB bedrijven die exporteren, verwachten in
2020 een stijging van hun omzet.

Export specialisten voor de VS & Canada

Internationaal ondernemen is voor veel bedrijven de weg naar succes!

Van Holland Group BV  heeft  specialisten die lokaal aanwezig zijn en jou kunnen voorzien van export advies.

opgericht
+
voorbeelden
+
Partners
+
Klanten

Exporteren: moeilijker dan je denkt

Hoewel een container met producten volstouwen niet zo moeilijk is, moet je natuurlijk ook goede contacten hebben met distributeurs, winkels en online webshops. Nadat je de container aan land gebracht hebt begint het echte werk. Want nu moet je via verschillende wegen en diensten jouw producten bij agenten, partners in winkels of in de webshops krijgen. Dit blijkt voor velen een hele uitdaging. Dat komt omdat zij, heel begrijpelijk, niet over de juiste contacten of netwerken beschikken.

Daarnaast moet je ook rekening houden met culturele verschillen en verschillende koopgewoontes. Zo zijn romige en blauwe kazen erg geliefd in Europa. In de Verenigde Staten krijg je deze echter niet aan de man.

Voordat je geld stopt in het exporteren van goederen naar de Verenigde staten is het dus belangrijk te weten waar mensen naar op zoek zijn. Je zult de koopgewoontes van de Noord-Amerikaanse bevolking moeten onderzoeken. Ook zal je een beter overzicht moeten zien te krijgen van gelijkwaardige producten die momenteel reeds aangeboden worden.

Een diepgaand en vooral gedetailleerd marktonderzoek en productonderzoek is geen overbodige luxe. Zo kun je goed voorbereid beginnen met exporteren. Want, gedegen export advies inwinnen is  stap één.

Gedegen export advies inwinnen is stap één!

Exporteer kennis, producten en diensten naar Noord-Amerika

Niet enkel producten worden gretig vanuit Nederland naar Noord-Amerika uitgevoerd, ook kennis en diensten kunnen met gemak op de Amerikaanse markt aangeboden worden. Nederland exporteert bijvoorbeeld meer dan 42 miljard zakelijke diensten over de hele wereld.

01

Stappenplan

Ben jij er klaar voor om met je bedrijf de wereld te veroveren? Volg een bewezen export stappenplan.

02

Marktverkenning

Goede actuele kennis van de lokale markt is de basisvoorwaarde voor ieder systematisch exportplan.

03

Zakenpartnerscan

Een zakenpartnerscan helpt je om nieuwe agenten, distributeurs of productiepartners te vinden.

Zet vandaag de eerste stap.

Kennismaken?

Wat zijn jouw kansen om succesvol zaken
te doen in de VS of in Canada? Stap één is export advies inwinnen.

Bel 058 – 203 8051 of vul het formulier hieronder in en
wij bellen vandaag nog terug.

Professionele Ondersteuning

Op die manier kunnen kleine bedrijven en tech start-ups snel internationaliseren en onontgonnen, grote markten aanslaan.

Deze bedrijven kunnen zo doorgroeien tot florerende ondernemingen met hoofdkantoren over de hele wereld.  Hoewel internationale export voor heel wat bedrijven vaak erg veraf lijkt kan het met professionele hulp sneller, eerder en vooral goedkoper gebeuren dan gedacht.

Steeds vaker kiezen ondernemers die willen gaan exporteren naar de VS voor een partnermodel. Van Holland Group geeft export advies.

Neem een professional in de arm

Wanneer je denkt aan het exporteren van kennis, producten of diensten naar de Verenigde Staten neem je best een professional in de arm. Zoals eerder al aangehaald is het makkelijk om een container vol producten naar de Verenigde Staten te verschepen – maar wat wanneer de producten eenmaal zijn aangekomen?

Bij Van Holland Group helpen wij bedrijven zoals het jouwe met het exporteren naar Noord-Amerika. Wij doen dit via een gedetailleerd en gepersonaliseerd stappenplan om jouw bedrijf zo goed mogelijk te lanceren op de Amerikaanse markt.

Daarnaast helpen wij je met een gedetailleerd marktonderzoek en kunnen wij ook perfect een pilotproject opstarten om jouw passie voor je product en onze exportkennis en advies te laten samenkomen in een bloeiende ontginning van de Noord-Amerikaanse markt.

De volgende stap…

Denkt u eraan om te exporteren naar Noord-Amerika? Neem vandaag nog contact op met Van Holland Group voor een vrijblijvend gesprek of een marktverkenning.

Wat zijn jouw kansen om succesvol zaken te doen in de VS of in Canada?
Bel 058 – 203 8051 of vul het formulier hieronder in en wij bellen vandaag nog terug.

Vrijblijvend Kennismaken

Neem contact met ons op