fbpx

Export Scan

Je wilt de mogelijkheden onderzoeken om zaken te doen buiten Nederland. Met een export actieplan krijg je helder waar de kansen liggen, wat je nog beter kan voorbereiden.

Er zijn vanuit het Rijk diverse subsidies en vouchers beschikbaar zoals bijvoorbeeld een RVO Marktentree voucher. Sta je nog helemaal aan het begin van je export plannen, moet je een land, gebied of werelddeel nog kiezen, dan kan de SIB Coachings-voucher een subsidie zijn.

Doe als eerste een export scan. Kansen, marktinformatie en onderzoek met hulp van de Nederlandse overheid. 

Internationale Groei

ambitie?

Wat zijn jouw kansen om succesvol zaken
te doen of te exporteren naar het buitenland?

Bel 058 – 203 8051 of klik op de knop hieronder in en
doe de zelfscan. Binnen 5 minuten weet je of jij in aanmerking komt voor de SIB voucherregeling of een andere RVO subsidie .

Internationale ambitie begint met een inventarisatie van je bedrijf, medewerkers en budget. Daarom hebben we een paar vragen voor je om helder te krijgen waar de kansen liggen. Denk niet te lang na over je antwoord, er is geen goed of fout. Deze scan is meer een moment opname van je export plannen.

En wie weet komt jouw idee wel in aanmerking voor een export voucher of export subsidie. Je huurt dan een ervaren export adviseur die jou coacht bij het uitschrijven van je actieplan.

1. Kansen zoeken

Je bepaalt eerst samen met jouw persoonlijke export coach in welke landen je veel kans hebt. Hierbij kijken we naar je wensen, doelen en de bijzondere kenmerken van jouw product of dienst en onderneming.

2. Marktinformatie

Daarna onderzoeken we hoe interessant deze landen precies zijn voor jouw bedrijf.

3. Intern onderzoek

Als laatste maakt je een lijst van wat nodig is om succesvol te worden in deze landen. Zo krijg je uiteindelijk een actieplan om te starten met internationaal ondernemen. Dit is het eindpunt van de persoonlijke coaching.

WTC partner

World Trade Center Leeuwarden – Serving the Northern Netherlands Center for Export & Import. Van Holland Group is officieel partner van het WTC Leeuwarden. 

Verbinden en kennis zijn de woorden waar het bij het WTC om draait. Verbinden via ons wereldwijde netwerk en door het bieden van kennis via ervaringsdeskundigen. Weten waar u als ondernemer naar op zoek bent, oren en ogen in de markt zijn en u verbinden met potentiële afnemers en aanbieden.

  • het WTC netwerk (bijna 750.000 bedrijven zijn lid van het wereldwijde WTC netwerk via 320 kantoren in 90 landen) en/of
  • de WTC database (5.1 miljoen bedrijven in 65 landen) en/of
  • de WTC search (gebruik van overige netwerken in landen waar wij geen eigen kantoor of database hebben).

Contact

Meer weten wat ons partner netwerk voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op per telefoon 058 – 203 8051 of vul het contact formulier in en wij bellen vandaag nog terug.