Inc.

in de USA

De USA is al jaren een top exportbestemmingen 

Export Stappenplan

Open jouw USA Kantoor

Je wilt met jouw product, dienst of service de Amerikaanse markt gaan betreden. Exporteren naar Amerika. Dan ontkom je er niet aan om een lokaal kantoor te openen. Minimaal een postadres. Of als vestigingsadres, voor je vergunningen en uiteraard voor je professionele uitingen. Jouw eigen kantoor is een belangrijk onderdeel van het USA marktentree stappenplan.

Om zaken te kunnen doen met grote klanten, overheid en universiteiten heb je eigenlijk altijd een bedrijfentiteit nodig: bijvoorbeeld een Inc. Dit kan je een beetje vergelijken met de Amerikaanse versie van een Nederlandse BV. Je hebt dan wel een echt vestigingsadres nodig. Speciaal hiervoor bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons moderne kantoorpand. Kies de ruimte die past bij jouw internationale plannen.

Mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden om een kantoor te openen in de USA zowel vanuit ons kantoorpand in Cape Coral SWFL, op de 15de verdieping van een wolkenkrabber in het prestigieuze Miami of bijvoorbeeld in Houston Texas. En natuurlijk kunnen we je ook ondersteunen in één van de andere staten of grote steden in Amerika.

Ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld met een dealernetwerk of agenten werken. Je heb een zakelijk postadres maar geen entiteit.

Kies ons bedrijfspand als jouw vestigingsadres voor je Inc of LLC. Een officiële inschrijving en extra of tijdelijke ruimte is flexibel schaalbaar.

Suites zijn afsluitbare kantoorruimtes voor bijvoorbeeld 2 personen. Ook wel eens CEO Suites genoemd. Meestal in gebruik door bijvoorbeeld een lokaal salesteam of support medewerkers.

Sluit je aan bij ons zakelijke netwerk in de USA.

De juiste contacten en de juiste mensen voor jouw export plannen.

De kantoor- of bedrijfsruimte die past bij jouw Amerika plannen.

Maak een keuze:

Locatie Cape Coral Florida USA

Locatie Miami Brickell Florida USA

Locatie Houston Texas USA

Wij zijn Florida Specialist. Uiteraard kunnen wij je naast de staat Florida ook verder helpen en ondersteunen in alle andere 49 staten van Amerika vanuit ons hoofdkantoor in Cape Coral. Denk bijvoorbeeld aan de volgende steden in economisch interessante regio’s :
 • Los Angeles in Californië
 • Chicago in Illinois
 • Houston & Austin in Texas
 • Atlanta in Georgia
 • Seattle in de staat Washington
 • De regio Silicon Valley
 • Of wereldsteden zoals New York City en Washington D.C.
 • Of minder bekende havens zoals Port Newark, Long Beach en Oakland
Ook kan het zijn dat je op zoek bent naar een kantoor en naar een warehouse, een speciale koelcel voor overslag of juist mensen voor inpakken en verzenden. Dit laatste is beter bekend als 3PL; Third Party Logistics. De mega grote warehouses tref je vaak aan net buiten de bewoonde wereld en zijn mede dankzij de enorme e-Commerce groei een belangrijk onderdeel geworden van de supplychain.

We helpen je graag met persoonlijk advies.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Aanvullende Voorwaarden

 • Contract minimaal 1 jaar
 • Startkosten = 1 maand borg
 • Prijzen excl 21% BTW

Office Services

Uiteraard kunnen we je met meer zaken helpen dan alleen een kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een eigen USA telefoonnummer. Zo’n nummer kan je doorschakelen naar Nederland via VOIP, internet telefoon. Of wij nemen voor jou de telefoon op in Amerika. Daarmee los je gelijk het probleem van de 6 uur East Coast tot 9 uur West Coast tijdsverschil op. Ook kunnen we je helpen met customer support en customer succes. Wie geeft antwoord op de vragen van klanten aan de telefoon en wie beantwoordt het chat kanaal van de website. Wie beantwoordt in het Amerikaans-Engels jouw e-mails en wie zorgt er voor dat leads goed verwerkt worden in het CRM. Administratieve ondersteuning met lokale medewerkers die je heel flexibel kunt inhuren zorgen er voor dat jouw Amerikaanse back-office meegroeit met jouw bedrijf hier in de USA.

Wat is voor jou de beste oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

Regel het direct online:

Bedrijf Starten in de USA

Wie zijn je klanten als je jouw producten of diensten gaat exporteren naar Amerika?

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top