2

maanden

Gemiddeld binnen twee maanden voet aan de grond

Sales Organisatie USA

Sales Ondersteuning

Je exportplannen vallen of staan met de juiste sales organisatie in de Verenigde Staten. Strategisch sales advies helpt je vanaf het eerste marktonderzoek tot en met de uitbouw van jouw bedrijf.

Ben je al een tijdje bezig met ondernemen en te exporteren naar anderen landen; het is nu tijd voor een nieuw export sales plan. De strategische sales adviseurs van Van Holland Group helpen je met een zorgvuldige uitrol op de Amerikaanse markt.
Hoe trek je de juiste export partners aan die het beste bij jouw bedrijf passen?

Iedere ondernemer of manager heeft wel eens de behoefte om over zijn of haar bedrijf te sparren. Of misschien heb je een briljant export idee. Maar hoe zet je dat om in zakelijk goud?

document-01
Specialist

Groei in nieuwe export markten met behulp van specialisten.

skills (1)
Succes
Internationaal ondernemen is voor veel bedrijven de weg naar succes!

Internationale Sales

Succesvol sales management in B2B kan niet zonder een doordacht sales plan. Een goed verkoopplan vergt een goede analyse om te komen tot slimme keuzes. Ons buitenland netwerk, waaronder ambassades, helpen je graag met hun kennis van de plaatselijke markt. Wij bereiden persoonlijke introducties voor. Zo krijg je sneller voet aan de grond in Florida.

Krijg je zelf de koude rillingen van contact leggen met Amerikanen? Is Engels spreken toch net iets lastiger dan je dacht? Maak gebruik van de sales professionals van Van Holland Group. Desgewenst gaan we met je mee naar die belangrijke meetings in de USA.

Heb je vragen over het opzetten van een sales organisatie in de Verenigde Staten? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking.

Scroll to top