Begeleiding en praktische ondersteuning

Sales Ondersteuning Amerika

Je exportplannen vallen of staan met de juiste sales organisatie in de Verenigde Staten. Strategisch sales advies helpt je vanaf het eerste marktonderzoek tot en met de uitbouw van jouw bedrijf.

Ben je al een tijdje bezig met ondernemen en te exporteren naar anderen landen; het is nu tijd voor een nieuw export sales plan. De strategische sales adviseurs van Van Holland Group helpen je met een zorgvuldige uitrol op de Amerikaanse markt. Hoe trek je de juiste export partners aan die het beste bij jouw bedrijf passen?

Iedere ondernemer of manager heeft wel eens de behoefte om over zijn of haar bedrijf te sparren. Of misschien heb je een briljant export idee. Maar hoe zet je dat om in zakelijk goud?

5

maanden

Gemiddeld binnen 5 maanden voet aan de grond

document-01
Specialist

Groei in nieuwe export markten met behulp van specialisten.

skills (1)
Succes
Internationaal ondernemen is voor veel bedrijven de weg naar succes!

Internationale Sales

Succesvol sales management in B2B, B2C of B2G kan niet zonder een doordacht sales plan. Een goed verkoopplan vergt een goede analyse om te komen tot slimme keuzes. Dankzij ons uitgebreide Amerika netwerk, goede contacten met lokale overheden en de Nederlandse ambassade & consulaten, helpen we je graag met kennis van de plaatselijke markt. Wij bereiden persoonlijke introducties voor. Zo krijg je sneller voet aan de grond in Amerika.

Krijg je zelf de koude rillingen van contact leggen met Amerikanen? Is Engels spreken toch net iets lastiger dan je dacht? Maak gebruik van de sales professionals van de Van Holland Group. Desgewenst gaan we met je mee naar die belangrijke meetings in de USA.

Heb je vragen over het opzetten van een sales organisatie in de Verenigde Staten? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking.

Freelance Sales

Bij het betreden van de Amerikaanse markt is een freelance verkoper vaak een goede eerste stap. Iemand die je kan helpen vanuit een bepaald netwerk of specifieke branche kennis. Bij de Van Holland Group zijn diverse toptalenten aangesloten die graag voor kortere of lange tijd een project oppakken.

ZZP heet in de USA Independent Professionals
Freelancers, consultants en subcontractors helpen jouw bedrijf groeien

Amerikaanse Sales Rep

Nederlanders kom je over de hele wereld tegen. En we spreken vaak meerdere talen. Toch is de beste manier om zaken te doen in Amerika het inzetten van mensen die Amerikaans-Engels native spreken en schrijven. Iemand die jouw website teksten naleest en zorgt dat je de correcte spreekwoorden gebruikt.  Iemand die echt de taal van jouw potentiële verstaat en spreekt.

Van Holland Group USA
Gespecialiseerde Headhunter & Recruiter van Sales Medewerkers

Verkopen in de USA verschilt van Nederlandse sales. Neem gerust een kijkje op onze special thema website:

VanHollandSales.nl

We helpen je graag met persoonlijk advies.Neem Contact Op

Wij helpen ondernemers die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten met hun marktonderzoek en met specifieke internationale business development. Van advocaat tot accountant en van kantoor tot business partners; Van Holland Group helpt je bij iedere stap.

Neem contact op met onze Amerika Specialisten voor een informatief gesprek.

Sales Playbook

Wat is precies een Amerikaans Sales Playbook en waarom heb je er één nodig?

Lees verder >>>

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top