Neem contact op

Vrijblijvend Gesprek

In het Caribisch gebied (Caribbean) liggen vele kansen en mogelijkheden voor zakendoen. De Van Holland Curaçao  begeleidt ondernemers met internationale ambitie bij het vinden van informatie over deze specifieke markt, het ondernemen in de regio en het vinden van de juiste partners en afnemers.

Ons team helpt je graag met persoonlijk advies. Neem contact met ons op per telefoon met kantoor Willemstad (+5999) 515 5651  of vul het formulier in en wij bellen vandaag nog terug.

Erik
Nevita M. G. Mezas
Managing Director Van Holland Curaçao

Stuur je bericht

Naam(Vereist)

Bekijk ook de speciale thema website

Willemstad - Curaçao

Kantoor – 179 Schottegatweg Oost

Wij helpen ondernemers die een internationale structuur willen oprichten. Door middel van een vestiging op Curaçao die kan dienen als tussenstop of HUB voor Noord en Zuid Amerika. Veel van onze klanten hebben ook een connectie met Nederland. Van het opzetten van een investeringsbedrijf tot aan het verzorgen van zaakwaarnemer services.  Ons team heeft ruime ervaring in de financiële sector, specifieke export business development en het Caribisch gebied (Caribbean)

Feet-on-the-ground met je eigen kantoor en backoffice. En desgewenst managen wij daarna vanuit Willemstad jouw sales- & marketing organisatie.

Team Van Holland Group
Ons Team Staat Voor Je Klaar

Team Van Holland Group

Een team waar ondernemers ondernemers helpen.

Nevita M. G. Mezas Managing Director Curaçao
Erik Broekhuijsen CEO & Founder - Europa naar USA Specialist
Annette Vandenberg Businesspartner - USA Canada Specialist
Doug McDonald Sales Director USA & Canada
Simon Dery Chief Business Development Officer - Miami
Luiz Bueno de Freitas Filho Trade Attaché Brazilië
Danielle Berden Strategisch Adviseur - Los Angeles Specialist

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top