Neem contact op

Vrijblijvend Gesprek

In de Verenigde Staten van Amerika liggen vele kansen en mogelijkheden voor zakendoen. De Van Holland Group BV begeleidt ondernemers met internationale ambitie bij het vinden van informatie over deze specifieke markt, het starten in de USA en het vinden van de juiste partners en afnemers.

Ons team helpt je graag met persoonlijk advies. Neem contact met ons op per telefoon met kantoor Willemstad (+5999) 515 5651  of vul het formulier in en wij bellen vandaag nog terug.

Erik
Nevita M. G. Mezas
Managing Director Curaçao

Stuur je bericht

Naam(Vereist)

Willemstad - Curaçao

Kantoor – 10 Schottegatweg Oost

Wij helpen ondernemers die een internationale structuur willen oprichten. Door middel van een vestiging op Curaçao die kan dienen als tussenstop of HUB voor Noord en Zuid Amerika. Veel van onze klanten hebben ook een connectie met Nederland. Van het opzetten van een investeringsbedrijf tot aan het verzorgen van zaakwaarnemer services.  Ons team heeft ruime ervaring in de financiële sector, specifieke export business development en het Caribisch gebied (Caribbean)

Feet-on-the-ground met je eigen kantoor en backoffice. En desgewenst managen wij daarna vanuit Willemstad jouw sales- & marketing organisatie.

Team Van Holland Group
Ons Team Staat Voor Je Klaar

Team Van Holland Group

Een team waar ondernemers ondernemers helpen.

Erik Broekhuijsen CEO & Founder - Europa naar USA Specialist
Annette Vandenberg Businesspartner - USA Canada Specialist
Stephan Van De Wall Senior Adviseur Internationaal Ondernemen VS
Simon Dery Chief Business Development Officer - Miami
Nevita M. G. Mezas Managing Director Curaçao
Danielle Berden Strategisch Adviseur - Los Angeles Specialist
Luiz Bueno de Freitas Filho Trade Attaché Brazilië

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top