26oktCity of Miami - Inc oprichten

Miami

Miami is een stad in zuidoostelijk Florida in Miami-Dade County. Het ligt tussen de Florida Everglades en de Atlantische Oceaan. De Miami Metropolitan-area is één van de beste steden in de VS om een bedrijf te starten. Veel ondernemers schrijven dit succes toe aan het feit dat het het hele jaar door warm weer is.

Miami Dade County is een prachtige plek voor nieuwe en groeiende bedrijven. De belangrijkste trekpleister is wel het toerisme. De cruise haven van Miami is de grootste ter wereld. Ook is het de 11e grootste containerhaven voor vracht in de Verenigde Staten.

Een Inc. in Miami oprichten

Miami is een stad die precies begrijpt wat er nodig is om zaken te kunnen doen. Ze verwelkomen en ondersteunen ondernemers met alle mogelijke hulp die nodig is om er een bedrijf op te bouwen en te laten groeien.
Het is eenvoudig om goed geschoold personeel te vinden die meerdere talen spreken.
Niet voor niets heeft het de bijnaam de “hoofdstad van Latijns-Amerika”. Maar het is ook de op één na grootste stad van de VS (na El Paso, Texas) met een Spaanssprekende meerderheid. En het is de grootste stad met een Cubaans-Amerikaanse meerderheid.

Vanwege zijn geweldige locatie is het uniek gepositioneerd voor regionale en wereldwijde investeringen. Bovendien biedt het een divers  personeelsbestand. Maar Miami-Dade County biedt nog meer voordelen:

 • Het biedt een superieure infrastructuur en strategische locatie voor handel met Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Miami is geografisch gelegen tussen Noord- en Zuid-Amerika, waardoor het de vrachtgateway van Amerika is. Ook heeft het een goede ligging voor handel vanuit Europa, Azië en Afrika.
 • Het is de thuisbasis van meer dan 70 buitenlandse consulaten en handelskantoren. Er zijn meer dan 1.100 multinationale ondernemingen actief. 
 • De haven is de #1 diepzee containerhaven van Florida en doet zaken met 250 havens in 100 landen.
 • Het is de cruisehoofdstad van de wereld. Zo biedt het onderdak aan 7 cruisemaatschappijen met 22 cruiseschepen.
 • MIA International Airport staat nummer 1 op de lijst van Amerikaanse luchthavens voor internationale vracht.  Op de lijst van Amerikaanse luchthavens voor internationale passagiers staan ze tweede.
De vijf strategische locaties waar de City op inzet zijn:
 1. Het gebied rond Opa-locka Executive Airport
 2. Het Civic Center / Medical District
 3. De haven van Miami
 4. Het Kendall-Tamiami Executive Airport-gebied
 5. Homestead Air Reserve-basis
Industrieën die zoeken naar expertise/investeringen zijn:
 1. Luchtvaart en ruimtevaart
 2. Financiële en professionele diensten
 3. Binnenlandse veiligheid en defensie
 4. Informatie Technologie
 5. Levenswetenschappen
 6. Internationale handel en wereldwijde handel

In aanmerking komende projecten in elk gericht stedelijk gebied of aangemerkte zone kunnen tot $ 3 miljoen terugkrijgen. Alleen bedrijven die een Florida Inc. hebben komen in aanmerking voor overheidsprojecten en/of subsidies.

Een Inc. kan je vergelijken met een NV en heeft kenmerken van een BV.
“Incorporated” is officieel de Engelse term voor een Naamloze Vennootschap

5 Voordelen

1) Limited Liability (Beperkte Aansprakelijkheid)
De beperkte aansprakelijkheid beschermt in de meeste gevallen de bedrijfsfundamenten en de aandeelhouders tegen de persoonlijke aansprakelijkheid. Laten we bijvoorbeeld aannemen dat het bedrijf schulden heeft. In dit geval zouden de schuldeisers geen persoonlijk vermogen van de opdrachtgevers en aandeelhouders kunnen innen om hun betaling te dekken.

2) Anonimiteit
In Florida hoef je niet alle informatie vrij te geven over de mensen die deel uitmaken van het bedrijf. Kortom, het  oprichten van je bedrijf kan anoniem gebeuren, wat meestal gebeurt via een vertegenwoordiger van het bedrijf.

3) Professionele Uitstraling en Zakelijke Formaliteiten
Met een Florida Corporation ziet je bedrijf er veel professioneler uit vanwege de  Inc. -initialen achter jouw bedrijfsnaam. De Inc. is in feite het officiële stempel van de State of Florida Division of Corporations. Heb je een Inc., dan kan je bedrijf gemakkelijk leningen van de banken krijgen en succesvol zijn in elke andere zakelijke transactie.

4) Eeuwig Bestaan
Een bedrijf dat in Forida is opgericht heeft een continu leven, ongeacht de verandering in eigendom. Kortom, in sommige staten, wanneer de eigenaar overlijdt, stopt het bedrijf. Als een erfgenaam het wil voortzetten, zou het als een nieuw bedrijf worden beschouwd. Maar in Florida is het niet zo. Ook al veranderen de aandeelhouders ook, de Florida State Corporation kan nooit door iets worden beïnvloed.

5) Belastingvoordelen
Behalve dat je niet dubbel belast wordt als je een vennootschap in Florida vestigt en slechts een laag belastingbedrag betaalt zijn er nog meer voordelen te behalen:
– Alle opstartkosten zijn aftrekbaar.
– Kosten van een zakelijke auto en reiskosten zijn aftrekbaar.
– De kosten voor bank-, juridische of boekhoudkundige diensten voor de onderneming, alsook de zakelijke lease- en huurkosten, zijn volledig aftrekbaar.
– De overheadkosten voor het dagelijks runnen van je bedrijf en de betaalde rente op kapitaalleningen zijn aftrekbaar.
– Betaald loon, zakelijke verzekeringen, advertentiekosten en omzetbelasting gekoppeld aan je bedrijf zijn aftrekbaar.
– De zorgverzekering voor je gezin is aftrekbaar.
– Uitgaven of verliezen zijn volledig aftrekbaar voor de vennootschap terwijl ze voor de eenmanszaak of maatschap zouden moeten bewijzen dat er een winstoogmerk was voordat het verlies wordt afgetrokken.
 
– Uitgestelde belasting wat in een trust zit kan worden doorgeschoven naar het pensioenplan van de eigenaar.

Inc of een LLC?

INC. Een bedrijf dat “Incorprated” is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Universiteiten, zorg,  (semi-) overheid en gemeentes werken eigenlijk altijd alleen samen met “Inc’s” gevestigd in de USA.

LLC. Limited Liability Company waar de inkomsten belasting uit het bedrijf naar de eigenaren gaat maar waar de aansprakelijkheid in de onderneming blijft.

De Inc. is de meest gebruikte ondernemingsvorm in de Verenigde Staten. Een van de redenen voor de populariteit van deze ondernemingsvorm is dat noch de aandeelhouders, noch de bestuursleden persoonlijk aansprakelijk zijn voor de onderneming.

Je eigen Inc. oprichten

Ben je overtuigd en wil je nu ook zelf je eigen Miami Inc. door ons laten oprichten?

Uiteindelijk draait het om maatwerk advies. Waar ligt je aansprakelijkheid? Welke vergunningen zijn nodig?  Wat is de kans dat het misgaat? Kan je een deel verleggen naar bijvoorbeeld export agenten of zakenpartners? Zijn de eigenaren Nederlander of Amerikanen? En wat zijn dan weer de voor- en nadelen? Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Is Miami ook leuk om te wonen?

Als ondernemer heb je ook de verantwoordelijkheid voor je personeel. Dat betekent dat het voor de mensen die voor je werken aantrekkelijk moet zijn om zich in Miami te vestigen.

Wat heeft deze stad te bieden voor jou, je gezin en je werknemers?

 • Het tropische klimaat, wat betekent dat het in de winter niet veel kouder dan 16 graden wordt. Wonen en werken in de zon is nou eenmaal leuker.
 • In je vrije tijd kan je kiezen uit één van de vele stranden om lekker te relaxen. Bijvoorbeeld Miami Beach, South Beach, Virginia Key Beach, Haulover Beach, en Homestead Bayfront Park and Marina
 • Het is een melting pot van verschillende culturen. Dat heeft als voordeel dat er enorm veel variëteit is aan restaurants. Er is een grote Cubaanse gemeenschap in Miami en in Little Havana vind je dan ook gezellige Cubaanse restaurants en koffie tentjes.
 • Aan nachtleven is geen gebrek. Er is altijd wel een feestje met de beste clubs ter wereld. In de barretjes kan je nog tot in de late uurtjes eten of van een cocktail genieten.
Kies een moment dat jou uitkomt!
Neem contact op voor een informatief gesprek.

Wat kost een INC. oprichten?

Wij werken volledig transparant met All-In tarieven.
Zo weet je precies waar je aan toe bent! Daarom staan alle prijzen online.

Whitepaper Export Funnel

Voordat je gaat uitbreiden naar de Verenigde Staten is het goed om jezelf een
aantal vragen te stellen:
• Waarom wil ik mijn onderneming op de Amerikaanse markt brengen?
• Met welk probleem ga ik Amerikanen helpen?
• Wie is mijn ideale klant?
• Heb ik een consultant nodig om mij te helpen in Amerika?
• Welk doel heb ik voor mezelf gesteld?

JA, ik wil graag deze export funnel + whitepaper over de export scan ontvangen om zelf in te vullen!

In 2024 jouw bedrijf in Amerika beginnen!

Je wilt in 2024 zaken gaan doen met en in Amerika. Samenwerken met een business partner, een bedrijf overnemen of zelf een nieuwe INC of LLC starten zijn dan enkele voorbeelden van mogelijkheden om jouw bedrijf internationaal uit te breiden.

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing in Miami?

We helpen je graag met persoonlijk advies.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top