Begeleiding en praktische ondersteuning

Customer Success

Customer Success of Customer Success Management is een bedrijfsmethode die ervoor zorgt dat klanten succes behalen: de gewenste resultaten tijdens het gebruik van jouw product of dienst

Freelance Customer Success

Bij het betreden van de Amerikaanse markt is een freelance marketeer vaak een goede eerste stap. Iemand die je kan helpen vanuit een bepaald netwerk of specifieke branche kennis. Bij de Van Holland Group zijn diverse toptalenten aangesloten die graag voor kortere of lange tijd een project oppakken.

ZZP heet in de USA Independent Professionals
Freelancers, consultants en subcontractors helpen jouw bedrijf groeien

Amerikaanse Customer Success Manager

Nederlanders kom je over de hele wereld tegen. En we spreken vaak meerdere talen. Toch is de beste manier om zaken te doen in Amerika het inzetten van mensen die Amerikaans-Engels native spreken en schrijven. Iemand die begrijpt wat een “make it right fund” is.  Iemand die weet hoe je een vraag beantwoordt, een klacht ombuigt en een rechtszaak voorkomt

Van Holland Group USA
Gespecialiseerde Headhunter & Recruiter
van Customer Success team members

We helpen je graag met persoonlijk advies.

We helpen je graag met persoonlijk advies.Neem Contact Op

Wij helpen ondernemers die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten met hun marktonderzoek en met specifieke internationale business development. Van advocaat tot accountant en van kantoor tot business partners; Van Holland Group helpt je bij iedere stap.

Neem contact op met onze Amerika Specialisten voor een informatief gesprek.

Sales Playbook

Wat is precies een Amerikaans Sales Playbook en waarom heb je er één nodig?

Lees verder >>>

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top