Export Advies door een lokale adviseur die de gebruiken kent en contacten heeft.

32+

miljoen

Bedrijven in de USA. Hoe kom in contact met de juiste exportpartner?

Export Support

Partnersearch

Persoonlijke introductie bij internationale zakenpartners.

Een zakenpartnerscan helpt je om nieuwe agenten, distributeurs of productiepartners te vinden. Een zakenpartnerscan is een overzicht van mogelijke zakenpartners met hun contactgegevens in jouw doelmarkt. Deze zakenpartners zijn door ons persoonlijk benaderd met jouw propositie.
Een persoonlijke introductie bij mogelijke buitenlandse zakenpartners

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk in onder andere Florida. Wij kennen de lokale markten en weten om te gaan met taal- en cultuurbarrières.

document-01
Partnersearch

Wij gaan voor jou op zoek naar de beste handelspartners.

skills (1)
Partnerscan

Wij onderzoeken betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Als een medewerker van de Van Holland Group contact opneemt met een lokale Economic Development Office, een export hub, ambassade, consulaat generaal of namens jouw onderneming andere lokale ondernemers belt kunnen deuren opengaan. Een zakenpartnerscan helpt je sneller op weg naar de juiste zakenpartner.

Van Holland Group is lid van diverse internationale export netwerken in Nederland en lokaal  in de USA. Verbinden en kennis zijn de woorden waar het ons om draait. Uiteraard maken wij ook gebruik van het overheidsnetwerk om met de juiste potentiële partners in gesprek te komen.

Kosten partner search

Potentiële partners identificeren en kwalificeren
✓ € 99.00 per uur
✓ Op project basis
✓ Of vast aantal uur per maand

Zet vandaag de eerste stap

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking. Tijdens dit intakegesprek brengen wij samen de internationale plannen en informatie behoefte in kaart. Daarbij besteden we ook aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en kijken we welke producten en diensten nog meer aansluiten op jouw internationale plannen.

Scroll to top