Projectbeschrijving

Over HBOT4life

Krijg je energie terug. In onze hyperbare zuurstofkamer kan je ontspannen terwijl je de zelfhelende mechanismen van je lichaam versnelt. Je kan je slaap verbeteren, je fysieke herstel versnellen, je spieren herstellen en je geest scherper maken.

Genezing kan alleen plaatsvinden met voldoende zuurstofniveaus in de weefsels en cellen. Veel ziektes en verwondingen genezen niet vanwege lage zuurstofniveaus. HBOT levert deze extra zuurstof aan de weefsels en cellen met minimale bijwerkingen.

De innovatieve hyperbare kamers van HBOT4LIFE kunnen werken onder verschillende drukinstellingen. Tot 2.0 ATA voor welzijnsbehandelingen en tot 3.0 ATA voor medische doeleinden.

18/04/2024 – Vandaag was Chris Groothuizen op bezoek voor het ondertekenen van alle documenten van de nieuwe HBOT4life INC in Amerika. Met natuurlijk de bekende Van Holland Group taart om dit mooie moment te vieren. 

Voor het het nieuwe bedrijf van Chris hebben we mogen helpen met company formation, al het legal papierwerk, , aanvragen van een EIN nummer, het openen van de bankrekening en het opzetten van de Amerikaanse administratie.

Vertaald naar het Nederlands betekent company formation ‘bedrijfsvorming’. Het is het gehele proces dat je doorloopt om een juridische entiteit voor jouw bedrijf op te zetten in de Verenigde Staten. Wij helpen iedere dag vanuit ons Nederlandse kantoor in Baarn en onze kantoren in Maimi Florida en Houston Texas met het van A tot Z begeleiden bij company formation.

HBOT4Life Inc is gevestigd in Miami.

Wil jij ook een bedrijf starten in Amerika en kan je wat praktische hulp gebruiken? Een vliegende start maken en direct aansluiting op het lokale netwerk?

 

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 035 36 90787 of plan een TEAMS video call.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top