Projectbeschrijving

Wattman is het baanbrekende bedrijf dat het concept introduceerde van treinen die in winkelcentra rondrijden.

Alle treinen van Wattman worden ontworpen en met de hand gemaakt in onze fabriek in Granby (QC), Canada, waar we 3 verschillende treinmodellen en een MiniShuttle bouwen.


Al onze voertuigen hebben geen rails nodig en zijn uitgerust met een batterijpakket om flexibiliteit mogelijk te maken en een milieuvriendelijke werking te garanderen.


Onze milieuvriendelijke treinen rijden momenteel in 60 landen over de hele wereld en toveren ieder jaar een glimlach op meer dan 25 miljoen gezichten!


Meer dan 20+ jaar ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van milieuvriendelijke treinen zonder rails. Ons vakmanschap gaat veel verder dan dat van onze concurrenten.

Om onze klanten in Noord-Amerika nog meer van dienst te zijn, heeft Wattman World een nieuw bedrijf opgericht in Florida.

zal de komende maanden alle plannen aankondigen om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen, vooral voor onze klanten in de VS.

Wattman zoekt gebiedsmanagers en lokale vertegenwoordiging en wil graag in contact komen met :

Zelfstandige sales specialisten, markt experts, monteurs, regionale managers, business developer.

Wattman USA Inc is gevestigd in Cape Coral.

Ook jouw eigen Sales Office in de USA?
Bekijk de mogelijkheden voor Cape Coral of Miami.

Ook zaken doen met en in de USA?
Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.
EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Andere Projecten

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top