Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DEMA Show 2023 – November 14–17, 2023

14/11/2023 - 17/11/2023

De Demashow in New Orleans is een mode- en entertainmentevenement dat de nieuwste trends op het gebied van mode, muziek en kunst presenteert. Het brengt ontwerpers, modellen en artiesten samen om een dynamische en cultureel rijke ervaring te creëren. Bezoekers kunnen modeshows bijwonen, genieten van live muziekoptredens en de tentoongestelde kunstzinnige uitingen verkennen. Over het algemeen is het een spannend en levendig evenement dat de stijl, creativiteit en culturele geest van New Orleans viert.

Waar De Duikindustrie Samenkomt

Geen enkel ander evenement biedt de mogelijkheid om in contact te komen met de volledige duik-, actie-watersport- en reisindustrie op één plek zoals DEMA Show. De show is een absoluut must-attend evenement als je de nieuwste trends in de industrie wilt ervaren en zakelijke en professionele relaties wilt opbouwen in een persoonlijke setting zoals geen ander.

De DEMA Show-vloer biedt meer dan 600 toonaangevende fabrikanten van duikuitrusting, reisbestemmingen, groothandels in kleding en serviceproviders. Deze showcase van producten is een droom voor duikers – bij elke stap word je omringd door de nieuwste innovaties, uitrusting en alles wat recent op de markt is gekomen!

Productlanceringen, live demonstraties, ervaringen op bestemmingen en netwerkmogelijkheden zijn overvloedig aanwezig en zorgen ervoor dat je een gunstige, meeslepende en complete zintuiglijke ervaring hebt.

Bovendien kun je, in tegenstelling tot andere evenementen, zelfs producten ter plaatse kopen! En veel exposanten bieden exclusieve DEMA-kortingen en speciale aanbiedingen aan!

 

 

Beursbegeleiding

Het team van Van Holland kan ook jouw bedrijf vertegenwoordigen als het je niet lukt om hier bij te zijn. Had je eigenlijk de Demashow willen bezoeken? Wil je deelnemen aan events rondom deze tradeshow of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • Demashow Lead generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de Demashow
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035-3690787 of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

Locatie

New Orleans
Ernest N. Morial Convention Center
New Orleans, United States
Bekijk de site van Locatie

Organisator

DemaShow
Bekijk de site van Organisator

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top