Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FRUIT LOGISTICA – 7-9 February 2024

7 februari @ 08:00 - 9 februari @ 17:00 CET

Fruit Logistica biedt een compleet overzicht van de meest recente innovaties, producten en diensten binnen elke schakel van de internationale bevoorradingsketen. Het presenteert dan ook uitstekende netwerkmogelijkheden en contacten voor de besluitvormers binnen deze sectoren.

FRUIT LOGISTICA is ‘s werelds belangrijkste beurs voor de verse producten industrie en biedt directe toegang tot de wereldmarkt.

Bij de FRUIT LOGISTICA vind je het volledige aanbod van producten, diensten en technische oplossingen uit elke deel van de waardeketen – of het nu gaat om zaad, fruit- en groenteontwikkeling of verpakking en automatisering. De beurs dekt het hele spectrum van de waardeketen – van de producent tot de consument.

Naast de drie hoofdsegmenten Verse Producten, Machines & Technologie en Logistiek, zijn belangrijke aandachtspunten op de FRUIT LOGISTICA onder meer slimme landbouw en kassen. De gestaag groeiende sector van biologische producten trekt ook elk jaar meer deelnemers aan met de gratis Organic-Route.

Op veel aspecten zetten de drie dagen van de wereldwijde toonaangevende handelsbeurs voor de wereldwijde verse producten business, de koers uit voor het succes van het hele zakelijke jaar. We verbinden je met de toonaangevende spelers van de industrie: Exposanten uit meer dan 90 landen komen samen in Berlijn met handelsbezoekers uit 140 landen. Meer dan 80 procent van de internationale handelsbezoekers zijn besluitvormers.

Wees erbij wanneer de wereldwijde versproductenbusiness samenkomt onder één dak. Ontdek de nieuwste trends en innovaties in de industrie en breid je netwerk uit.

Beursbegeleiding

Het team van Van Holland kan ook jouw bedrijf vertegenwoordigen als het je niet lukt om hier bij te zijn. Had je eigenlijk de FRUIT LOGISTICA willen bezoeken? Wil je deelnemen aan events rondom de FRUIT LOGISTICA 2024 of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • FRUIT LOGISTICA 2024 Lead generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de FRUIT LOGISTICA 2024
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035-3690787 of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top