Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IAAPA Expo 2022 van 15 tot 19 november

15/11/2022 @ 08:00 - 19/11/2022 @ 17:00 CET

IAAPA 2022 Expo van 15 tot 19 november

Gevoed door een passie voor plezier, stelt de IAAPA Expo 2022 je in staat om de bezienswaardigheden, geuren, smaken en sensaties van de amusementsindustrie te verkennen.

Professionals van ‘s werelds meest gerespecteerde themaparken, familie-entertainmentcentra, dierentuinen, aquaria, musea, wetenschapscentra en attracties komen om innovatie aan het werk te zien, contact te leggen met leiders en nieuwe producten te kopen.

De Van Holland Group helpt ondernemers vanuit ons kantoor in Miami en Cape Coral, Florida met onder andere het verkopen in Amerika. Dat kan bijvoorbeeld via partners, inhuren van sales medewerkers of met het opzetten van jouw eigen verkoopkantoor.

Wattman USA

Dit jaar is het VHG-team aanwezig voor onder andere Wattman USA. Wattman World is al meer dan 15 jaar de exclusieve wereldwijde distributeur van Wattman-treinen. Dit jaar is hun service aan klanten in de Verenigde Staten verbeterd met de opening van Wattman USA Inc. Je kunt ze vinden op de IAAPA Expo in Orlando op standnummer 3415.

 

Beursbegeleiding

Had je eigenlijk de IAAPA 2022 willen bezoeken maar is reizen naar de USA nog een uitdaging? Wil je deelnemen aan events rondom de IAAPA of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • IAAPA Lead generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de IAAPA
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035 3690787 of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

 


IAAPA 2022 Expo wordt gehouden in de OCCC South en North Halls in Orlando, Florida.

https://www.iaapa.org/expos/iaapa-expo

 

Locatie

IAAPA Expo
9400 Universal Boulevard
Orlando, FL 32819 United States
Bekijk de site van Locatie

Organisator

IAAPA
Bekijk de site van Organisator

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top