Marktentree Amerika

Laat je bedrijf groeien

Organisatie

De optimale juridische bedrijfsstructuur kiezen

Betrouwbaar Advies

Op tijd hulp bij het maken van de juiste keuzes

analysis (3)
Exportplan

Zorg voor een winstgevend exportplan

Export Specialisten

De meest geschikte expert in jouw branche

Exportadvies Amerika
Maak gebruik van de lokale adviseurs van de Van Holland Group

Exportadvies Amerika

Exportadvies | Laat je bedrijf groeien door te gaan exporteren naar de VS

Internationaal Ondernemen doe je niet zomaar want er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden. Een ander land betekent een andere cultuur en andere gebruiken. Daarom is het fijn om te kunnen terugvallen op een adviseur met die lokale kennis. Plus een mix van kwaliteiten op basis van ervaring. Dat maakt het verschil tussen verkopen in het buitenland ten opzichte van een succesvolle export tak toevoegen aan je bedrijf.

Export Consultant

Wij helpen je navigeren in een ander land met een andere cultuur. Van wet- en regelgeving, opstarten van een eigen kantoor tot het creëren van sales kansen.

+43%
Meer groei
+120%
Meer rendement

Training van medewerkers

Zaken doen in een nieuw land vraagt om een nieuwe mindset bij je medewerkers. Door actief te trainen op culturele verschillen leer je de juiste taal te spreken tijdens een sales gesprek.

Wij adviseren op basis van ervaring en data. Investeer in blije medewerkers, dan worden je klanten vanzelf ook blij en gaat de omzet omhoog.

Wereldwijde Aanpak

De wereldmarkt is aan het veranderen. Amerika kijkt kritisch naar handelspartners en China is niet langer altijd de eerste keuze. Creëer kansen en speel in op de veranderende behoeftes van je ideale klanten. Wat geef jij de meeste aandacht?

+ 5
Ketenpartners
> 3
Betrokken Landen

Expertise in jouw branche

Onze dienstverlening begint altijd met een persoonlijk gesprek met één van onze USA-Experts. Samen gaan we aan de slag om alle vragen in kaart te brengen en heldere antwoorden te vinden.

We maken gebruik van onze contacten, de overheid (RVO) en ons eigen exportnetwerk. Doordat wij over een eigen kantoor in Florida beschikken kunnen we direct schakelen.

Specialist voor snellere groei Amerika. Internationaal ondernemen is voor veel bedrijven de weg naar succes!

Optimalisatie van processen

Welke partijen en organisaties zijn van strategisch belang? Welke onderdelen van je exportplan hebben meer aandacht nodig? Laat je internationale ambitie efficiënter en effectiever verlopen. Wij helpen je met het krijgen en houden van de juiste focus.

+10%
Marge Verbetering
+30%
Effectievere Sales

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top