INTERNATIONAAL ONDERZOEK

Waar Liggen Jouw Kansen In De USA?

Je denkt na over verkopen in de USA. Dat wil je zelf doen, of met de juiste partner. Misschien denk je er over na om te investeren en een bestaand bedrijf over te nemen. Er zijn kansen maar wat is nu de beste strategische keuze?

Uiteraard kan je met behulp van onder andere Google export onderzoek doen en is er heel veel te vinden. Maar staat een website bovenaan in de zoekresultaten hoeft dat niet altijd te betekenen dat ze daarmee het beste contact of de juiste handelspartner zijn. Je zoekt de juiste ingang voor een goede start. Partners en ambassadeurs voor jouw product of dienst in de USA.

Hoe weet je of je wel de juiste match maakt? De Van Holland Group helpt bedrijven met export onderzoek in de USA en contacten vinden in het juiste internationale netwerk. Op basis van dit maatwerk traject volgt dan bijvoorbeeld een marktverkenning of een marktentree.

desk
img2

91

%

Van de juiste contacten staan niet bovenaan bij Google of LinkedIn

2

x

Meer keuze opties dankzij een uitgebreid USA marktonderzoek

50

%

Internationaal meer kans van slagen met een  schaalbaar businessplan

24

/7

Inspelen op de juiste trends in de beste potentiële afzetmarkten

Voordat je gaat schrijven aan jouw business plan, is een marktverkenning nodig. Bij voorkeur met hulp van iemand die het land goed kent. De juiste contacten en een persoonlijk netwerk.

Met een marktverkenning krijg je antwoord op diverse vragen.

  • Wat zijn de markttrends op dit moment?
  • Welke partijen en (overheids-) organisaties spelen een rol en kunnen je helpen?
  • Wat zijn de eisen en regelgeving voor jouw product of dienst in de USA?
Je wilt jouw bedrijf gaan vestigen in de Verenigde Staten. Wat is dan een goede strategie? Er zijn diverse manieren te bedenken om een markt te betreden. Wat het beste bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur past ontdek je bij een marktentree traject.
  • Denk aan warme introducties bij nieuwe zakenpartners
  • Onderhouden van contacten als je zelf niet in de USA bent
  • Begeleiding bij het aanvragen van alle vergunningen
Scroll to top