Businessplan Scan

Je wilt de mogelijkheden onderzoeken om meer zaken te doen buiten Nederland. Misschien exporteer je al naar Duitsland of een ander EU land. En kijk je nu verder: naar Amerika.  Met een businessplan scan krijg je helder waar de kansen liggen, wat je inkomsten- en uitgavenstromen zijn, hoe je Amerikaanse klanten kunt gaan vinden en wat je nog beter kan voorbereiden.

Er zijn vanuit het Rijk diverse subsidies en vouchers beschikbaar zoals bijvoorbeeld een RVO Marktentree voucher. Hiermee krijg je bijvoorbeeld 50% van onze kosten vergoed bij het betreden van de Verenigde Staten. We helpen je met lokale contacten en eventueel bij het vestigen van je bedrijf in een staat naar keuze.
Sta je nog helemaal aan het begin van je internationale plannen? Dan helpen wij je met het aanbrengen van de juiste focus.

Kansen, marktinformatie en onderzoek met hulp van ervaren marktentree specialisten.

Persoonlijk gesprek

Internationale ambitie begint met een inventarisatie van je bedrijf, medewerkers en budget. Daarom hebben we een paar vragen voor je om helder te krijgen waar de kansen liggen. Denk niet te lang na over je antwoord, er is geen goed of fout. Deze scan is meer een moment opname van je plannen.

En wie weet komt jouw idee wel in aanmerking voor een export voucher of export subsidie. Je huurt dan een ervaren export adviseur die jou coacht bij het uitschrijven van je actieplan.

1. Kansen zoeken

Je bepaalt eerst samen met jouw persoonlijke export coach in welke staten je veel kans hebt. Hierbij kijken we naar je wensen, doelen en de bijzondere kenmerken van jouw product of dienst en onderneming.

2. Marktinformatie

Daarna onderzoeken we hoe interessant deze staten precies zijn voor jouw bedrijf.

3. Intern onderzoek

Als laatste maak je een lijst van wat nodig is om er succesvol te worden. Zo krijg je uiteindelijk een actieplan om te starten met ondernemen in de USA. Dit is het eindpunt van de persoonlijke coaching.

Wat is voor jou de beste oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top