16mrtErik Broekhuijsen, Chief Executive Officer of Van Holland Group

Erik Broekhuijsen

Waarom is exporteren goed voor jouw bedrijf? Vraag mij hoe je kan profiteren van de beste markten in de wereld!

It’s Personal!

Op het internationale toneel met stevige concurrentie zijn persoonlijke contacten belangrijker dan ooit. Hoe kan je als export professional een voordeel halen en behouden in de markt? Mensen doen zaken met mensen. Dus geen B2C of B2C maar People to People.

Door je snel aan te passen aan de markt, kansen te pakken en toch de structuur van je bedrijf in de gaten te houden word jij koploper in nieuwe export landen. Wil je weten hoe? Neem contact met mij op en ik stel je graag voor aan ons team.

Chief Executive Officer (CEO) Van Holland Group

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top