17apr

Corona en zaken doen in de Verenigde Staten

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor ondernemers die internationaal zakendoen.

RVO heeft voor een aantal landen een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Dat doen we in samenwerking met Buitenlandse Zaken en het internationale netwerk van ambassades en consulaten-generaal. Momenteel hebben wij antwoorden op veelgestelde vragen over onderstaande landen en regio’s.

Zoekt u persoonlijk contact over internationaal zakendoen en het coronavirus? Bel RVO via 088 042 42 42 (tijdens kantooruren).

Veelgestelde vragen over het coronavirus in de VS

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor ondernemers die internationaal zakendoen. Op het moment krijgen wij veel vragen over het virus en zakendoen met de Verenigde Staten van Amerika. Wij hebben de belangrijkste vragen en antwoorden over het griepvirus in de VS voor u verzameld.

Coronamaatregelen

Nederland heeft maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Op Rijksoverheid.nl vindt u een speciale pagina over het coronavirus. Daar vindt u links naar veelgestelde vragen over corona, waaronder de veelgestelde vragen voor werkgevers en ondernemers. U vindt er ook het laatste nieuws en informatie over hoe Nederland het coronavirus aanpakt.

De American Chamber of Commerce heeft een website over het coronavirus ingericht met advies en praktische suggesties voor bedrijven die in de VS opereren. Ook vindt u hier diverse maatregelen die genomen zijn om het bedrijfsleven te ontzien.

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top