12jun

Digitale Missie Smart & e-Mobility

Ben jij actief op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit aan de westkust van de Verenigde Staten, of zou je daar in de toekomst zaken willen doen? Van 15 tot en met 19 juni nemen wij deel aan de pilot digitale missie VS. Deze missie brengt ons naar Silicon Valley.

Het programma van deze digitale missie bestaat uit enkele centrale online bijeenkomsten. Er is een officieel openingsmoment met minister Kaag en de plaatsvervangend gouverneur van Californië. Ook is er een serie thematische webinars met Nederlandse en Amerikaanse experts.

Daarnaast organiseren wij meerdere informele online netwerkmomenten. Dit geeft je de mogelijkheid om een sterk netwerk op te bouwen. Tot slot zijn er 4 break-outsessies over de volgende onderwerpen:
  • Waterstof en mobiliteit;
  • Actuele ontwikkelingen in de e-mobility in Californië (georganiseerd door Noord-Holland en S4C);
  • De Zero Emission Vehicle Alliance;
  • Financiering van laadinfrastructuur (in samenwerking met de California Energy Commission).

Wat zijn jouw kansen?

Actief in de wereld van Smart & e-Mobility? Weten wat jouw kansen zijn in de USA? Wij helpen bedrijven om succesvol zaken te doen of te exporteren naar de Verenigde Staten.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top