6janInc. oprichten in Orlando | Ondernemen in Florida | Zaken doen in de USA

Orlando

Orlando ligt in centraal Florida en is voornamelijk bekend vanwege de diverse themaparken.  Het wordt niet voor niets ook wel “Theme Park Capital of the World” genoemd. Meer dan 60 miljoen mensen bezoeken Orlando per jaar vanwege de attracties en de achtbanen.

Dat zorgt er ook voor dat Orlando één van de drukste luchthavens van de Verenigde Staten is. Orlando staat niet alleen bekend om Walt Disney World maar ook vanwege de vele conventies en conferenties. De meeste vinden plaats in het Orange County Convention Center.

Een Inc. in Orlando oprichten

Orlando is een stad die precies begrijpt wat er nodig is om zaken te kunnen doen. Ze verwelkomen en ondersteunen ondernemers met alle mogelijke hulp die nodig is om er een bedrijf op te bouwen en te laten groeien.
Het is eenvoudig om goed geschoold personeel te vinden die meerdere talen spreken. De infrastructuur en bereikbaarheid is goed.

Orange County biedt voor bedrijven die zich in Orlando willen vestigen nog meer voordelen:

 • Een divers, groeiend hightech personeelsbestand
 • De aanwezigheid van zowel volwassen als baanbrekende industriesectoren.
 • Stimuleringspakketten: belastingvoordelen, opleidingsfondsen voor personeel en infrastructuursubsidies.
 • Programma’s gericht op zowel nieuwe als groeiende bedrijven.
Industrieën die zoeken naar expertise/investeringen zijn:
 1. Geavanceerde productie
 2. Ruimtevaart en defensie
 3. Luchtvaart
 4. Biotechnologie & Farmaceutica
 5. Digitale media
 6. Financiële technologie
 7. Innovatie
 8. Levenswetenschappen en Gezondheidszorg
 9. Medische Technologie
 10. Optica en Fotonica

Alleen bedrijven die een Florida Inc. hebben, komen in aanmerking voor overheidsprojecten en/of subsidies.

Een Inc. kan je vergelijken met een NV en heeft kenmerken van een BV.
“Incorporated” is officieel de Engelse term voor een Naamloze Vennootschap

5 Voordelen

1) Limited Liability (Beperkte Aansprakelijkheid)
De beperkte aansprakelijkheid beschermt in de meeste gevallen de bedrijfsfundamenten en de aandeelhouders tegen de persoonlijke aansprakelijkheid. Laten we bijvoorbeeld aannemen dat het bedrijf schulden heeft. In dit geval zouden de schuldeisers geen persoonlijk vermogen van de opdrachtgevers en aandeelhouders kunnen innen om hun betaling te dekken.

2) Anonimiteit
In Florida hoef je niet alle informatie vrij te geven over de mensen die deel uitmaken van het bedrijf. Kortom, het  oprichten van je bedrijf kan anoniem gebeuren, wat meestal gebeurt via een vertegenwoordiger van het bedrijf.

3) Professionele Uitstraling en Zakelijke Formaliteiten
Met een Florida Corporation ziet je bedrijf er veel professioneler uit vanwege de  Inc. -initialen achter jouw bedrijfsnaam. De Inc. is in feite het officiële stempel van de State of Florida Division of Corporations. Heb je een Inc., dan kan je bedrijf gemakkelijk leningen van de banken krijgen en succesvol zijn in elke andere zakelijke transactie.

4) Eeuwig Bestaan
Een bedrijf dat in Forida is opgericht heeft een continu leven, ongeacht de verandering in eigendom. Kortom, in sommige staten, wanneer de eigenaar overlijdt, stopt het bedrijf. Als een erfgenaam het wil voortzetten, zou het als een nieuw bedrijf worden beschouwd. Maar in Florida is het niet zo. Ook al veranderen de aandeelhouders ook, de Florida State Corporation kan nooit door iets worden beïnvloed.

5) Belastingvoordelen
Behalve dat je niet dubbel belast wordt als je een vennootschap in Florida vestigt en slechts een laag belastingbedrag betaalt zijn er nog meer voordelen te behalen:
– Alle opstartkosten zijn aftrekbaar.
– Kosten van een zakelijke auto en reiskosten zijn aftrekbaar.
– De kosten voor bank-, juridische of boekhoudkundige diensten voor de onderneming, alsook de zakelijke lease- en huurkosten, zijn volledig aftrekbaar.
– De overheadkosten voor het dagelijks runnen van je bedrijf en de betaalde rente op kapitaalleningen zijn aftrekbaar.
– Betaald loon, zakelijke verzekeringen, advertentiekosten en omzetbelasting gekoppeld aan je bedrijf zijn aftrekbaar.
– De zorgverzekering voor je gezin is aftrekbaar.
– Uitgaven of verliezen zijn volledig aftrekbaar voor de vennootschap terwijl ze voor de eenmanszaak of maatschap zouden moeten bewijzen dat er een winstoogmerk was voordat het verlies wordt afgetrokken.
 
– Uitgestelde belasting wat in een trust zit kan worden doorgeschoven naar het pensioenplan van de eigenaar.

Inc of een LLC?

INC. Een bedrijf dat “Incorprated” is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Universiteiten, zorg,  (semi-) overheid en gemeentes werken eigenlijk altijd alleen samen met “Inc’s” gevestigd in de USA.

LLC. Limited Liability Company waar de inkomsten belasting uit het bedrijf naar de eigenaren gaat maar waar de aansprakelijkheid in de onderneming blijft.

De Inc. is de meest gebruikte ondernemingsvorm in de Verenigde Staten. Een van de redenen voor de populariteit van deze ondernemingsvorm is dat noch de aandeelhouders, noch de bestuursleden persoonlijk aansprakelijk zijn voor de onderneming.

Je eigen Orlando Inc. oprichten

Ben je overtuigd en wil je nu ook zelf je eigen Orlando Inc. door ons laten oprichten?

Uiteindelijk draait het om maatwerk advies. Waar ligt je aansprakelijkheid? Welke vergunningen zijn nodig?  Wat is de kans dat het misgaat? Kan je een deel verleggen naar bijvoorbeeld export agenten of zakenpartners? Zijn de eigenaren Nederlander of Amerikanen? En wat zijn dan weer de voor- en nadelen? Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Is Orlando ook leuk om te wonen?

Als ondernemer heb je ook de verantwoordelijkheid voor je personeel. Dat betekent dat het voor de mensen die voor je werken aantrekkelijk moet zijn om zich in Orlando te vestigen.

Wat heeft deze stad te bieden voor jou, je gezin en je werknemers?

 • Het tropische klimaat, wat betekent dat het in de winter niet veel kouder dan 15 graden wordt. Wonen en werken in de zon is nou eenmaal leuker.
 • In Orlando bevinden zich enkele van de beste restaurants ter wereld. Je vindt er alles, van klassieke Amerikaanse gerechten tot Italiaans, Sushi of Tapas.
 • Als je naar een huis gaat kijken zal je merken dat de prijzen redelijk zijn. Een éénsgezinswoning kost gemiddeld rond de $171, 000.
Kies een moment dat jou uitkomt!
Neem contact op voor een informatief gesprek.

Wat kost een INC. oprichten in Orlando?

Wij werken volledig transparant met All-In tarieven.
Zo weet je precies waar je aan toe bent! Daarom staan alle prijzen online.

Whitepaper Export Funnel

Voordat je gaat uitbreiden naar de Verenigde Staten is het goed om jezelf een
aantal vragen te stellen:
• Waarom wil ik mijn onderneming op de Amerikaanse markt brengen?
• Met welk probleem ga ik Amerikanen helpen?
• Wie is mijn ideale klant?
• Heb ik een consultant nodig om mij te helpen in Amerika?
• Welk doel heb ik voor mezelf gesteld?

JA, ik wil graag deze export funnel + whitepaper over de export scan ontvangen om zelf in te vullen!

In 2024 jouw bedrijf in Amerika beginnen!

Je wilt in 2024 zaken gaan doen met en in Amerika. Samenwerken met een business partner, een bedrijf overnemen of zelf een nieuwe INC of LLC starten zijn dan enkele voorbeelden van mogelijkheden om jouw bedrijf internationaal uit te breiden.

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing in Orlando?

We helpen je graag met persoonlijk advies.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top