29jun

Dutch Hangar Houses

Een Nederlandse uitvinding
Simpelweg gezegd bouw je geen huis naast je hangaar maar juist boven de hangar.

De uitvinding is een speciale dak-vloer constructie die er voor zorgt dat je de hoogte in kan. De Van Holland Group vertegenwoordigd Dutch Hangar Houses in de USA. En daarom was Erik Broekhuijsen, zelf ook piloot, afgelopen week op Ridge Landing Airpark Florida USA waar de eigenaar John Fazzini hem het airpark liet zien en kennismaken met de community.

Airpark Florida

Ridge Landing Airpark in Frostproof, Florida, is een luchtvaartgemeenschap die kavels en onroerend goed verkoopt voor op maat gemaakte airpark-huizen. Piloten bouwen er hun eigen droomhuis in drie tot vier maanden. Leef waar je vliegt

Op de foto staan John en Erik midden op de landingsbaan net voordat de Fly-in en Open House dag begint. Wil je ook een keer langskomen en kijken naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Erik.

Verkoopkantoor USA

Wil jij net als Dutch Hangar Houses een eigen (verkoop) kantoor openen in de USA? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. We horen graag wat je plannen zijn en informeren je over de mogelijkheden. Bel ons op  +31 (0)58 203 8051  of laat even een terugbelverzoek achter.

Geen ingewikkelde formulieren, wij bellen je even terug.

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top