4jul

Het belang van een export funnel

Exporteren naar de Verenigde Staten valt of staat met de juiste partners. Wie gaat voor de distributie zorgen? Hoe kom je aan de juiste afzetkanalen. En wie zorgt er voor dat jij je omzet targets gaat halen? Potentiële klanten hebben gemiddeld 7 interacties nodig om over te gaan tot een aankoop. Een export funnel is niets meer en niets minder dan het automatiseren van je exportproces.

Wist je dat potentiële handelspartners 54% van hun beslisproces doorlopen hebben voordat ze contact met je opnemen? Maar ook jouw ideale exportpartner heeft gemiddeld 7 interacties nodig om over te gaan tot het sluiten van een deal. Dit betekent dat ze dus 7 keer met je in contact moeten komen, voordat ze tot een beslissing over gaan.

Laat je potentiële export partners eerst laagdrempelig met je kennismaken. Bied ze een white paper aan, laat ze een blog artikel lezen of een video bekijken.

Een funnel is geen functionaliteit. Een export funnel is een proces. Een methode die je stap voor stap gaat helpen om jouw export doelstellingen te halen. Jouw export funnel is cruciaal voor je exportplan. Of je nu producten, diensten of kennis wilt exporteren maakt niet uit. In alle gevallen heb je een export funnel nodig.

JA,

ik wil graag deze export funnel + whitepaper over de export scan ontvangen om zelf in te vullen!

Tags:
Webredactie

Wij helpen ondernemers, die hun producten of diensten willen exporteren naar de Verenigde Staten, Canada en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Export Begeleiding Vanuit ons hoofdkantoor in Florida helpen we je met marktverkenning, partnersearch en sales- & marketing ondersteuning.

Leave a reply

Aankomende evenementen

Contact Informatie

Van Holland Group BV

Hoofdkantoor
Icarusweg 8 A
8938 AX Leeuwarden NL

Kantoor Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht NL

United States of America

Van Holland Group Inc.

Headquarters USA
1222 SE 47th Street,
Cape Coral FL 33904

Miami Office
701 Brickell Avenue
Suite 1550 – Miami FL 33131

Scroll to top