4jul

Het belang van een export funnel

Exporteren naar de Verenigde Staten valt of staat met de juiste partners. Wie gaat voor de distributie zorgen? Hoe kom je aan de juiste afzetkanalen. En wie zorgt er voor dat jij je omzet targets gaat halen? Potentiële klanten hebben gemiddeld 7 interacties nodig om over te gaan tot een aankoop. Een export funnel is niets meer en niets minder dan het automatiseren van je exportproces.

Wist je dat potentiële handelspartners 54% van hun beslisproces doorlopen hebben voordat ze contact met je opnemen? Maar ook jouw ideale exportpartner heeft gemiddeld 7 interacties nodig om over te gaan tot het sluiten van een deal. Dit betekent dat ze dus 7 keer met je in contact moeten komen, voordat ze tot een beslissing over gaan.

Laat je potentiële export partners eerst laagdrempelig met je kennismaken. Bied ze een white paper aan, laat ze een blog artikel lezen of een video bekijken.

Een funnel is geen functionaliteit. Een export funnel is een proces. Een methode die je stap voor stap gaat helpen om jouw export doelstellingen te halen. Jouw export funnel is cruciaal voor je exportplan. Of je nu producten, diensten of kennis wilt exporteren maakt niet uit. In alle gevallen heb je een export funnel nodig.

JA,

ik wil graag deze export funnel + whitepaper over de export scan ontvangen om zelf in te vullen!

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Leave a reply

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top