5aug E-1 en E-2 Visas zijn tijdelijke zakenvisa die een buitenlandse burger toelaten tot de Verenigde Staten op voorwaarde dat het buitenland een verdrag heeft met de Verenigde Staten.

Wat is een E-1 / E-2 visum

E-1 en E-2 Visas zijn tijdelijke zakenvisa die een buitenlandse burger toelaten tot de Verenigde Staten op voorwaarde dat het buitenland een verdrag heeft met de Verenigde Staten. Geen van beide visa biedt een pad naar het verkrijgen van permanente staatsburgerschap van de Verenigde Staten; echter, elk visum kan een buitenlander toestaan om voor een zeer lange tijd in de VS te verblijven, mogelijk zelfs permanent.

E-1 Treaty Trader Visum

Een E-1 visum is bedoeld voor een bedrijfseigenaar, manager of werknemer die eigenaar, zaakvoerder of werknemer is van een bedrijf buiten de Verenigde Staten, maar die voor een lange periode in de Verenigde Staten moet verblijven om voor het buitenlandse bedrijf te werken.

De Verenigde Staten en het buitenland moeten een verdrag hebben dat het E-1 visum mogelijk maakt.

Het E-1 visum is tijdelijk. Het aanvankelijke E-1 visum staat de buitenlandse burger toe om maximaal 2 to 5 jaar in de VS te verblijven.

De E-1 petitioner kan een verlenging aanvragen voor maximaal twee jaar. Er is geen maximum voor het aantal E-1 verlengingen dat kan worden toegekend, zolang de vreemdeling de intentie behoudt om de V.S. te verlaten wanneer zijn of haar status afloopt.

De meerderheid van het eigendom van of de controle over de investerings- of handelsmaatschappij moet in handen zijn van onderdanen van het vreemde land onder wiens verdrag de E-status wordt aangevraagd.

De buitenlander moet staatsburger zijn van het land dat een verdrag met de Verenigde Staten heeft gesloten.

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

E-2 Treaty Investor Visum

Het E-2 visum is bestemd voor een buitenlandse burger die de Verenigde Staten wenst binnen te komen uitsluitend met het oog op het ontwikkelen en leiden van de exploitatie van een onderneming waarin hij of zij een aanzienlijk bedrag aan kapitaal heeft geïnvesteerd of aan het investeren is. De Verenigde Staten en het buitenland moeten een verdrag hebben dat het E-2 visum mogelijk maakt.

De meerderheid van de eigendom van of de controle over de investerings- of handelsmaatschappij moet in handen zijn van onderdanen van het vreemde land onder wiens verdrag de E-status wordt aangevraagd.

De buitenlander moet staatsburger zijn van het land dat een verdrag met de Verenigde Staten heeft gesloten.

Het E-2 visum is tijdelijk. Het aanvankelijke E-2 visum staat de buitenlandse burger toe om maximaal 2 to 5 jaar in de VS te verblijven.

Bilaterale investeringsverdragen staan alleen de E2 status toe, niet de E-1 status. NAFTA en Fast Track staan zowel E-1 als E-2 visa toe.

Informatie Aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over Visa opties en procedures.

Naam(Vereist)
Kan je kort uitleggen wat voor visum traject je wilt opstarten?

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top