15sep

Welkom bij het team!

Stephan Van De Wall

Met mijn gedegen kennis, ervaring en netwerk, gekoppeld aan een sterke gedrevenheid, enthousiasme en ondernemersgeest, ben je bij mij aan het juiste adres om jouw bedrijf te ondersteunen met het ondernemen op of in de VS. Ik kan een waardevolle bijdrage leveren aan het behalen van de doelen die je hierbij hebt gesteld.

Mijn rugzak is gevuld met 40 jaar kennis en ervaring, waarvan 32 jaar in het buitenland en ruim 8 jaar specifiek op de VS. Ik ben hiermee jouw sparringpartner en ‘vraagbaak’ om met succes de juiste stappen naar of in de Amerikaanse markt te nemen.

Wereld

Brazilië, China, Canada, en de UAE zijn een aantal landen waar ik heb gewerkt. Recent in de VS, waar ik als Hoofd van de Economische Afdeling op het Nederlandse Consulaat Generaal in Chicago Nederlandse bedrijven heb ondersteund met hun activiteiten in het Middenwesten van de VS.

Strategie

Advies voor de juiste strategie om met succes de VS-markt op te gaan.

Matchmaking

Makelaarsfunctie door relevante partijen uit mijn netwerken aan jou te koppelen.

Marktinformatie

Marktinformatie voor jouw product of dienst, incl. regiokeuze, afzetkanalen, etc.

Nederland

Terug uit het buitenland heb ik ruim 4 jaar, tot aan mijn pensioen begin 2021, bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO mijn ervaring ingezet als Business Development Adviseur voor de VS. Stilzitten is niet mijn ding. Het geeft mij zoveel voldoening om het NL MKB te kunnen blijven ondersteunen dat ik mij, naast een aantal andere adviesfuncties, heb aangesloten bij de Van Holland Group.

In mijn netwerk, zowel in Nederland als in de VS, zitten naast economische organisaties, financiële en juridische specialisten ook veel Nederlandse bedrijven die al met succes actief zijn op de Amerikaanse markt en hun ervaringen kunnen delen.

Door de jaren heen heb ik mij met name verdiept in life science en gezondheidszorg (LSH), agro-food, horticultuur, maakindustrie, duurzame energie, watermanagement/technologie, alsmede duurzame stedelijke ontwikkeling. Dit zijn ook de sectoren/thema’s in de VS waar de kansen voor het NL MKB ruim aanwezig zijn.

Ik kan niet wachten om met nog meer Nederlandse bedrijven het avontuur aan te gaan om met succes de Amerikaanse markt te betreden.

Update 08-04-2024

Stephan is gaan genieten van zijn pensioen. 
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top