28jan

3 Redenen Om Een Bedrijf In Miami Te Starten

Een bedrijf starten is zo eenvoudig nog niet. Aangezien je wilt dat jouw bedrijf slaagt, is het belangrijk goed onderzoek te doen naar de best mogelijke vestiging. Veel ondernemers kiezen er tegenwoordig voor om zich te vestigen in de Verenigde Staten. Een van de meest populaire steden om een bedrijf te starten is Miami.

Miami heeft veel te bieden aan startende ondernemingen. De ideale ligging, het belastingvoordeel en de bedrijfsinnovatie dragen bij aan een ideale bedrijfscultuur voor starters. Het biedt bovendien een breed netwerk aan innovatieve bedrijven.

Ben jij benieuwd waarom veel ondernemingen zich vestigen in Miami? In dit artikel duiken we hier dieper op in. De grootste pluspunten zullen duidelijk worden en wellicht helpt dit artikel om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor jou.

Waarom een bedrijf starten in Miami?

Er zijn diverse redenen voor het opstarten van een bedrijf in Miami. Deze bloeiende stad biedt veel mogelijkheden voor uiteenlopende bedrijfssectoren. We gaan in dit artikel drie redenen met elkaar bespreken om een bedrijf te starten in Miami.

1. Ideale ligging en zakelijke omgeving

Als we het hebben over zaken doen in Miami, komen we al snel uit bij het populaire zakencentrum Miami Brickell. Hier zijn veel bedrijven gevestigd, maar hier vind je bijvoorbeeld ook de Nederlandse ambassade.

Deze locatie biedt veel mogelijkheden tot het opbouwen van zakelijke contacten, aangezien veel particulieren en bedrijven naar Miami trekken in verband met de groeiende economie en imposante infrastructuur.

De geografische ligging van Miami is ideaal voor de handel vanuit Europa, Afrika en Azië. Jouw netwerk stopt dus niet enkel bij Miami Brickell, een zeer breed netwerk aan contacten in binnen- en buitenland ligt binnen handbereik.

Is jouw bedrijf gedeeltelijk of grotendeels afhankelijk van toerisme? Ook dan is Miami een ideale plek. Miami Beach is namelijk een van de grootste toeristische trekpleisters. Jaarlijks trekt Miami Beach ook aardig wat zakelijke bezoekers, onder andere vanwege congressen die plaatsvinden in het Miami Beach Convention Center.

Wist je dat wij in het zelfde gebouw zitten als de Nederlandse Ambassade? Begin je internationale bedrijf in het hart van het zakendistrict!

2. Belastingvoordelen Miami

Een bedrijf starten in Miami heeft ook financiële voordelen. Zaken doen met grote belastingvoordelen, dan ben je in Miami aan het juiste adres. Het grootste belastingvoordeel waar men in Miami van profiteert, is het feit dat de meeste kostenposten aftrekbaar zijn.

Niet alleen zijn alle opstartkosten aftrekbaar, ook zakelijke voertuigen en reiskosten vallen hier onder. Veel bijkomstige kosten van jouw bedrijf zijn doorgaans ook aftrekbaar. Denk aan loon, verzekeringen en huurkosten.

3. Bedrijfsinnovatie in Miami

Op het gebied van zakelijke innovatie is Miami absoluut koploper. Revolutionaire ideeën worden hier optimaal ondersteunt, iets waar jij als creatieveling je voordeel mee kan doen. Aangezien Miami zo een geliefde plek is voor nieuwe bedrijven, liggen er ook voor jouw bedrijf veel mogelijkheden tot het opbouwen van een netwerk aan zakelijke contacten.
Dit grote netwerk kan op zijn beurt ook weer een bijdrage leveren aan de innovatie binnen het bedrijf. Zaken doen binnen diverse culturen kan waardevolle nieuwe inzichten naar boven brengen.

Ook als woonplaats heeft Miami veel te bieden. Het tropische klimaat, de diverse stranden en de culinaire hoogstandjes die overal te vinden zijn maken deze stad absoluut een paradijselijke plek om te wonen.

Hoe begin je zakelijk in Miami?

Kies de kantoorruimte die past bij jouw internationale plannen.

Locatie: Brickell Miami Florida USA

Office Services

Uiteraard kunnen we je met meer zaken helpen dan alleen een kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een eigen USA Miami telefoonnummer. Zo’n nummer kan je doorschakelen naar Nederland via VOIP, internet telefoon.

Ook kunnen we je helpen met customer support en customer succes management in Amerika. Wie neemt de telefooon op, wie beantwoord in het Amerikaans-Engels jouw emails en wie volgt leads op?

Administratieve ondersteuning met lokale medewerkers die je heel flexibel kunt inhuren zorgen er voor dat jouw export back-office meegroeit met jouw bedrijf hier in de USA.

Wat is voor jou de beste oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

Een verkoop kantoor openen in Miami of starten met Business Development voor Florida? Neem contact met ons op per telefoon voor een vrijblijvend gesprek:

Online alles nu regelen?

Binnen 48 uur up and running?

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top