9mei

Net als Max Verstappen (zakelijk) succesvol zijn in Miami?

Afgelopen zondag heeft Max Verstappen de allereerste editie van de Grote Prijs van Miami op zijn naam geschreven. Hij doet hierdoor goede zaken in de stand om de WK-titel. Rondom de Formule 1 race was zakelijk gezien ook heel wat te doen. Niet alleen bij het Hard Rock Stadium was het druk met alle hospitality stands. Ook in Miami Beach was het drie dagen lang feest met de nodige events.

Kantoor Openen In Miami

Steeds meer Nederlandse bedrijven wensen zaken te doen in de USA. Dit vanwege een aantal grote voordelen, waaronder de infrastructuur en de mogelijkheden op het gebied van innovatie. Amerika is daarmee de ideale plek om jouw bedrijf op te bouwen en internationaal te laten uitgroeien.

Wil jij met jouw bedrijf ook succes behalen in Amerika? Dan zal het noodzakelijk zijn een kantoor te openen. Een vestigingsadres is namelijk nodig om jouw bedrijf op een professionele manier op de kaart te zetten. Daarnaast heb je het vestigingsadres ook nodig voor praktische zaken zoals vergunningen of een belastingnummer.

Alhoewel Amerika talloze mogelijkheden te bieden heeft, willen we ons in dit artikel voornamelijk richten op het openen van een kantoor in Miami. We zullen ons verdiepen in de voordelen die de staat Florida te bieden heeft op zakelijk vlak. Want uiteraard is er meer dan alleen het Miami International Autodrome. Dat  is een stratencircuit rond het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, een voorstad van Miami.

In dit artikel kom jij erachter wat er zoal komt kijken bij het openen van een kantoor in Miami en hoe je hier zakelijk voordeel uit kunt halen. Lees dus snel verder.

Zaken doen in de Verenigde Staten

Of je nu een verkoopkantoor of een exportkantoor wenst te openen, voor het bereiken van een internationale handel met grote klanten is het nodig een kantoor te openen op een relevante locatie. Miami is absoluut een goede optie.

De USA is één van de belangrijkste handelspartners voor Nederland. Veel Nederlandse ondernemers zijn dan ook met succes werkzaam in de USA. De goede infrastructuur zorgt ervoor dat men eenvoudig zaken kan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de internationale luchthaven van Miami optimaal benut voor handelsdoeleinden tussen diverse continenten.

De USA staat erom bekend een zeer innovatief land te zijn. Er zijn volop mogelijkheden tot het ontwikkelen van een innovatieve bedrijfscultuur. Amerika is bovendien koploper in het gebruik van innovatieve technologie.

Binnen Amerika bevinden zich vele zakencentra. Onze persoonlijke aanbeveling gaat uit naar Miami, Florida. Deze locatie heeft namelijk een ideale ligging die jouw bedrijf absoluut ten goede komt. Verder is er sprake van belastingvoordelen, aangezien veel opstartkosten van jouw bedrijf aftrekbaar zijn.

Maak gebruik van ons kantoor midden in Brickell - Miami

Jouw kantoor openen in Miami

Wil jij ook uitbreiden met een kantoor in Miami, of wellicht start je een volledig nieuw bedrijf op? Wanneer je zaken wilt doen in de Verenigde Staten ontkom je er niet aan om een eigen kantoor te openen. Er zijn namelijk een aantal zaken die om de hoek komen kijken als jij op een succesvolle manier zaken wilt doen in Amerika.

Of jij nu diensten of producten exporteert naar Amerika, je zult hoe dan ook een vestigingsadres nodig hebben binnen de Verenigde Staten. Het openen van een kantoor in Miami kan nog best een grote, enge stap zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Wij helpen jou graag bij het openen van een kantoor in Miami. Wij beschikken over de juiste contacten en het beste personeel voor de ondersteuning van jouw export plannen.

Naast het vinden van een geschikte vestigingslocatie zijn er ongetwijfeld nog veel andere vragen die bij je opkomen. Want welke vergunningen zijn er precies nodig, welke bedrijfsvorm dien je te gebruiken in de USA, en wat zijn de voor- en nadelen? Wij informeren je graag in een persoonlijk gesprek.

Dus je wilt als Nederlander een kantoor openen in de VS?

Het team van de Van Holland Group staat voor je klaar en stap voor stap helpen we je de markt te veroveren! Neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Geen één bedrijf is hetzelfde en we zijn benieuwd naar jouw verhaal. Wie weet kunnen we je de aankomende maanden met een groot aantal stappen helpen en sta jij de volgende keer ook op het Miami International Autodrome Max aan te moedigen. We helpen je graag met persoonlijk advies.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Leave a reply

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top