7jun

Ontmoet Simon en Erik van de Van Holland Group in Nederland!

Denk jij erover om je bedrijf uit te breiden naar de VS?  Wij zijn een Amerikaans bedrijf met Nederlandse roots. Het afgelopen decennium hebben we veel bedrijven geholpen hun kantoor, verkoop en logistiek uit te breiden naar de VS en daarbuiten. 

Geïnteresseerd om zaken te doen in de VS?

Simon Dery en Erik Broekhuijsen zijn van 21 t/m 24 juni 2022 in Nederland. Dit is je kans om een persoonlijke meeting bij ons te boeken. Als je een fan bent van Shark Tank en Dragons Den en op zoek bent naar de juiste eerste stappen om de Amerikaanse markt te betreden, stuur ons dan je pitch, video of vlog en vertel ons waarom je een plaats bij ons aan tafel verdient.

En wie weet is onze volgende afspraak wel in Miami!

If you had
One shot
Or one opportunity
To seize everything you ever wanted!

Origineel bericht op Linkedin

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top