19jun

Op zoek naar een nieuwe markt? Stop met zoeken!

De Verenigde Staten (#VS) zijn nog steeds de hotspot voor expansie. De consumentenmarkt is beter dan die in Europa en Amerikaanse bedrijven zijn op zoek naar innovatieve oplossingen voor het verbeteren van hun productie en/of producten.

Afgelopen week waren Stephan Van De Wall en Erik Broekhuijsen van de Van Holland Group op de koffie bij Eric Hanson van Horizon Flevoland.

Ieder jaar maken MKB bedrijven uit Flevoland de stap naar de VS en openen een eigen (verkoop) kantoor, de perfecte stap om succesvol de Amerikaanse markt te bewerken.

Praktische hulp

De Van Holland Group (VHG) heeft de juiste kennis, expertise en netwerken om ondernemers hierbij op een praktische wijze te ondersteunen. De VHG doet daarnaast ook marktonderzoek in een groot aantal staten en/of sectoren. Iedereen heeft het over kansen maar hoe zet je zo’n kans om in een concreet businessplan. De VHG doet dat samen met jou.

Heb je juridisch of fiscaal advies nodig bij de start, ondersteuning voor sales en/of marketing na de start, ben je op zoek naar een kantoor of naar een opzet van logistieke kanalen?

De VHG helpt hierbij van A tot Z, en tegen redelijke vergoedingen. Je kunt daarnaast 50% van je investering vergoed krijgen als subsidie via een voucherregeling van Horizon Flevoland (max. plafond per activiteit van €15K). Je kunt voor meerdere activiteiten van deze subsidie regeling gebruik maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze subsidieregeling, plan een vrijblijvend gesprek in met Eric Hanson in Lelystad en wie weet zien wij je dan binnenkort in Florida of een andere staat bij de officiële opening van jouw nieuwe vestiging.

Maak gebruik van onze front- en backoffice in Miami

Vanuit Flevoland naar de Verenigde Staten

Persoonlijk contact?

We helpen je graag met persoonlijk advies.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Discussion

  1. Trackback:Erik Broekhuijsen - Van Holland Group BV

Comments are closed.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top