13jun

Succesvol verkopen in Amerika

Op 4 juli 2023  “The 4th of July” organiseert de Van Holland Group een workshop waarin we dieper ingaan op het succesvol betreden van de Amerikaanse markt. We doen dit vanuit het perspectief Sales en Business Development. Want uiteindelijk wil je jouw product of dienst succesvol verkopen op de Amerikaanse markt.

Hoe pak je dit het beste aan?

Wat is nu precies de economische stand van zaken in Amerika? Waar liggen de kansen en welke staten kan je op dit moment het beste zo veel mogelijk mijden? Hoe zit dat nou precies met rechtszaken, hoe kom je aan goed personeel, met werkvisum, en wie zijn er nu succesvol?

Plannen, starten, groeien: deze middag kom je meer te weten over marktverkenning en marktentree in de USA aan de hand van diverse succesverhalen en creatieve oplossingen.

Tijdens deze interactieve middag hebben we als rode draad drie hoofdonderwerpen. We beginnen met Stephan van de Wall. Sparringpartner en ‘vraagbaak’ om met succes de juiste stappen te nemen op de VS-markt. Hij  heeft inspirerende verhalen over hoe onderzoek tot compleet nieuwe inzichten en business modellen kan leiden.

Zowel Simon Dery alsook Erik Broekhuijsen komen “invliegen” uit Miami om ‘s middags hun ervaring uit de praktijk te delen. Erik deelt als ondernemer zijn kennis over Amerikaanse business development, de move van distributeurs naar eigen sales organisaties,  bedrijfsstructuren en investeringsvraagstukken. En Simon is een Amerikaanse closer. Wat dat precies is en hoe sales modellen samen werken met je (online) marketing komt uitgebreid aan bod.

Dit event is deels in het Engels en deels in het Nederlands.

Het programma

1. US Market Research
Door Stephan van de Wall

Het begrijpen van de Amerikaanse markt en onderzoek doen om de meest effectieve strategieën te identificeren om nieuwe afzetkanalen aan te boren. Wat is nu de stand van zaken en welke staten en markten zijn interessant?

Stephan Van De Wall

2. Begrijp Amerikaanse klanten
Workshop door Erik Broekhuijsen 

Het verkennen van beste manier om je klantwaarde propositie te ontwikkelen en te optimaliseren. Welke boodschap blijft “plakken” bij kopers in de VS en hoe krijg je je Nederlandse team mee?

Erik Broekhuijsen

3. Crafting an Effective Sales Pitch
Masterclass by Simon Dery (English)

The keys to delivering an effective sales pitch that resonates with buyers and sets the stage for closing a sale. What are the cornerstones of an American Sales Team and how do you leverage the right strategy?

4. Round Table
Open the Vault of Business Wisdom: Stel je vraag aan ons team tijdens het afsluitende Rountable Event

Inschrijven

Dit sales & business development event is speciaal bedoeld voor (grotere) MKB ondernemers, CEO’s en C-level managers en dus niet geschikt voor startups of zzp-ers.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. We proberen een zo gevarieerd mogelijke groep samen te stellen.

Bijdrage: 199,= per persoon (ex BTW)

Tijdschema

We organiseren deze middag in ons kantoor te Baarn.

13:30 Inloop in Baarn
14:00 Stephan van de Wall
14:30 Erik Broekhuijsen
15:00 Break
15:30 Simon Dery
16:00 Round Table
16:30 Afsluiting – Drinks & Snacks
17:00 Einde event

Locatie: Van Holland Group - Javalaan 7 - Baarn

Inschrijven

Geen ingewikkeld formulier om je aan te melden. Stuur een email naar [email protected] met je naam, telefoonnummer en bedrijfsgegevens en wij nemen contact met je op om door te spreken of dit event aansluit bij jouw internationale plannen.

Of bel 035 3690787 voor meer informatie en inschrijven voor dit 4th of July event!

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top