24aprAls lid van de Netherlands Maritime Technology NMT staan we klaar om mede-leden te ondersteunen bij uitbreiding op de grote Amerikaanse markt.

Met trots kondigen wij aan dat Van Holland Group nu ook lid is van Netherlands Maritime Technology (NMT). Ons NMT-lidmaatschap luidt een tijdperk van nieuwe mogelijkheden in voor zowel onze eigen organisatie als de brede maritieme sector in Nederland.

Als lid van NMT staat Van Holland Group klaar om mede-leden te ondersteunen bij hun streven naar uitbreiding op de grote Amerikaanse markt.Met onze uitgebreide expertise en een reeks aan diensten zijn we toegewijd aan het faciliteren van bedrijfsgroei en het bevorderen van succes van Nederlandse bedrijven op de grote Amerikaanse Maritieme & Offshore markt.

Onze portfolio omvat uitgebreide diensten zoals bijvoorbeeld het formeren en starten van een eigen Amerikaanse entiteit om zo veilig zaken te kunnen doen in de US, maar ook verkoop-partnerships waarin  je aan Van Holland (een deel van) het Amerikaanse sales proces uitbesteed. Volledig onder jouw eigen naam bedrijfsnaam verzorgen wij dan ondersteuning bij die stappen in het proces die echt belangrijk zijn (lead generatie, nabellen van offertes), óf we nemen zelfs het hele Amerikaanse sales proces voor je over waarbij ons team je constant op de hoogte houdt middels rapportages en toegang tot een Cloud CRM-systeem dat wij bieden.  Hierin staan alle acties en de voortgang van de sales die je vanuit NL op de voet kunt volgen!

Lokale Ondersteuning

Ook diensten als Amerikaanse beursvertegenwoordiging of lokale backoffice ondersteuning zijn hoekstenen van onze klantgerichte werkwijze. Bij Van Holland Group koppelen wij JOUW succes aan ONS eigen succes en daarmee ben je als ondernemer verzekerd van een tomeloze inzet als partner en (sales)specialist in de USA!
Als lid van de Netherlands Maritime Technology zijn we toegewijd aan het faciliteren van bedrijfsgroei en het bevorderen van succes van Nederlandse bedrijven op de grote Amerikaanse Maritieme & Offshore markt.
Handelsmissie van de Netherlands Maritime Technology (NMT) naar Miami.
Een voorbeeld van onze werkwijze is de recente deelname van Van Holland Group aan een handelsmissie binnen de cruise-industrie (een aanrader, en goed georganiseerd door NMT!) welke uitzonderlijke resultaten heeft opgeleverd voor onze klant en waarbij onze bekwaamheid en effectiviteit in een niche-marktsegmenten binnen de maritieme branche werd onderstreept! 
 

Bouw de perfecte USA organisatie

Neem gerust contact op met Edward Verweij. Hij vertelt je graag meer over onze diensten bij Van Holland Group en hoe wij samen met de kracht van een branche organisatie als NMT koers zetten naar nog meer innovatie en groei van de Nederlandse maritieme (maak)industrie, in de USA!

Edward’s Trefwoorden:
business development, sales, marketing, salesstrategie, omzet, agenten, dealers, salesreps & partners

Op zoek naar recente onderzoeksgegevens en data?

Download het gratis Marktonderzoeksrapport Cruise Line Operators in the US

This blog in English

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top