Projectbeschrijving

Dutch Water Prevention is de alles-in-één oplossing voor het aanpakken van overstromingsgerelateerde uitdagingen. Wanneer je te maken hebt met een overstromingsprobleem, bieden zij de beste en meest praktische oplossingen. De missie van het bedrijf is om een allesomvattende oplossing te bieden voor iedereen die te maken heeft met overstromings- en watergerelateerde problemen. Dit doen ze door samen te werken met gecertificeerde installateurs zodat ze de hoogste kwaliteit van service kunnen bieden.

e

Daarnaast biedt Dutch Water Prevention een scala aan gespecialiseerde diensten.
Te denken valt aan :

  • vroegtijdige waarschuwingssystemen
  • grondwatermonitoring
  • tijdelijke en demonteerbare overstromingsverdediging
  • zelf activerende overstromingsverdediging, een mechanisch krik systeem om huizen te verhogen
  • erosieoplossingen
  • beheersing van stormwaterstromen

Flood prevention

06/02/2024 – Vandaag was Raymond Hofer op bezoek voor het ondertekenen van alle documenten van de nieuwe Dutch Water Prevention USA Inc. Met natuurlijk de bekende Van Holland Group taart om dit mooie moment te vieren. 

Dutch Water Prevention heeft strategisch gekozen voor oprichting in Texas. Dit vanwege de gunstige centrale ligging binnen de VS en de dringende overstromingsgerelateerde zorgen waarmee de staat consistent te maken heeft. Deze beslissing komt overeen met de toewijding van het bedrijf om kritieke kwesties op nationale schaal aan te pakken. Bovendien laten ze zich inspireren door de veerkrachtige geest en proactieve aanpak die kenmerkend is voor de Texaanse mentaliteit.

De voortdurende uitdagingen vragen om innovatieve oplossingen. Dat doet Dutch Water Prevention met het aangaan van partnerschappen met de gemeenschap. Bovendien zijn ze actief betrokken in het dynamische politieke landschap om te pleiten voor uitgebreide maatregelen om de overstromingen te beheersen.

De Van Holland Group heeft hierbij een cruciale rol gespeeld met de begeleiding en door waardevolle hulp te bieden die ook onze betrokkenheid bij de Texaanse gemeenschap en bredere milieu-initiatieven versterkt.

Advies voor Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in Texas.

Voor Nederlandse bedrijven die hun bedrijf willen vestigen in Texas, raden wij aan om contact op te nemen met de Van Holland Group in Houston Texas. Jan-Luc Blakborn en het toegewijde team gaat verder dan wat er verwacht wordt om uitgebreide hulp en begeleiding te bieden gedurende het hele proces. Een onschatbare hulpbron die bedrijven ondersteunt en hen in staat stelt om de complexiteit van het betreden van de Texaanse markt te navigeren.

Dutch Water Prevention Inc. is gevestigd in Houston Texas.

Wil jij ook een bedrijf of verkoopkantoor starten in Houston Texas of één van de andere staten en kan je wat praktische hulp gebruiken? Een vliegende start maken en direct aansluiting op het lokale netwerk?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 035 36 90787 of plan een TEAMS video call.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top