Projectbeschrijving

Eeveve begon in 2019, toen de jonge ouders van Eve besloten om niet alleen praktische, maar ook hun interieur passende, producten voor hun dochter aan te schaffen. In het begin waren het een aantal knoeimatten, maar al snel groeide het assortiment uit tot speelmatten, etenstijd producten en placemats.

De droom om de Eeveve producten ook in Noord-Amerika op de markt te brengen kwam in 2024 uit. Onder begeleiding van Erik en Annette van de Van Holland Group werd Eeveve Inc. opgericht.

 

Vragen werden gesteld en beantwoord. Subsidie aangevraagd. Het grote avontuur is begonnen…

Stephan Colen

De producten van Eeveve zijn veelzijdig en beschermen je interieur op een stijlvolle manier. Het avontuur van de eerste jaren dat je kindje op ontdekkingsreis gaat is bijzonder mooi. In deze fase wil je minder zorgen en meer genieten. De producten van Eeveve dragen hieraan bij!

Of het nu gaat om het proeven van de eerste maaltijden of het veilig spelen op de vloer, Eeveve geeft je kind de ruimte om dit te ontdekken! Niet meer na elke hap direct op de knieën om de vloer schoon te vegen, of bang zijn dat je kindje op de harde vloer valt met de eerste keer zitten, lopen of spelen.

Eeveve is in 2019 opgericht door een Nederlands gezin met onze dochter Eve. Wij wilden het interieur graag op een stijlvolle manier beschermen tegen alle avonturen van hun kleine meid. Daarom hebben wij besloten de ervaringen en oplossingen te delen met alle ouders die dezelfde zoektocht doormaken.

Wat begon als een vloermat voor onder de kinderstoel, breidde zich binnen een aantal maanden al snel uit tot een compleet scala aan producten! Aan elke plek in het huis werd gedacht.

Eeveve Inc. is gevestigd in Cape Coral Florida

Wil jij ook een bedrijf of verkoopkantoor starten in Cape Coral Florida of één van de andere staten en kan je wat praktische hulp gebruiken? Een vliegende start maken en direct aansluiting op het lokale netwerk?

 

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 035 36 90787 of plan een TEAMS video call.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top