Projectbeschrijving

Over IWC-International

Het Undine® concept is eenvoudig, het effect is enorm. Water en lucht worden onder druk gemengd in de Undine® mengkamer. Het resultaat is een uitmuntende reinigingsmethode met een extreem laag waterverbruik. Met de Undine® verbetert u dus niet alleen de hygiëne. U bespaart ook nog eens tot 70% op uw water- en energieverbruik en tot 60% op uw arbeidskosten.

Wat een leuk gesprek op ons kantoor in Baarn. Ton Winters van IWC International (Innovative Water Concepts) vertelde over zijn droom om leraar frans te worden, die veranderde in een droom van een bedrijf nadat hij besloot zijn vaders bedrijf over te nemen.

Van veeboer naar teler, naar expert op het gebied van prei en bedenker en uitvoerder van een uniek reinigingssysteem. Altijd zoekend naar innovatie waarmee tegelijkertijd de wereld wat mooier wordt, door minder water te verbruiken.

2024 wordt het jaar voor IWC om langzaamaan de USA-markt op te gaan en daar het bedrijf verder uit te breiden. Eind januari is Ton te vinden op de IPPE in Atlanta, maar vandaag mochten wij even vieren dat IWC-INTERNATIONAL INC. is ingeschreven met natuurlijk de bekende VHG Slagroomtaart!

IWC International Inc is gevestigd in Miami.

Meer zaken doen in de USA? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 035 36 90787 of plan een TEAMS video call.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top