21jul

Download het 2023 Florida Business & Economic Mid-Year Report

Een van de belangrijkste manieren waarop we ondernemers in Florida kunnen helpen in hun missie van de Florida 2030 Blueprint, is door regelmatig onderzoek te doen en analyses aan te bieden van de meetwaarden die belangrijk zijn voor het veiligstellen van de toekomst van Florida. 

Met dit in gedachten brengt de Florida Chamber Foundation de eerste editie uit van het 2023 Florida Business & Economic Mid-Year Report, een analyse van de lokale en nationale economische trends die invloed hebben op de manier waarop Florida zaken doet. Deze eerste editie zal worden gevolgd door jaarlijkse edities om Florida-bedrijven op de hoogte te houden van de economische tegenwinden en meewinden van Florida, en dient als een referentiepunt om hen door de rest van elk jaar en richting 2030 te stuwen.

Link naar Florida Chamber of Commerce
https://www.flchamber.com

Ondernemen in Florida?

Heb jij plannen om jouw product of dient te verkopen in de USA? Start in Florida! Doe inspiratie op of plan vrijblijvend een afspraak met ons. Samen kijken we dan waar de kansen liggen.

Een Inc. oprichten in Miami

Een Inc. oprichten in Miami

26/10/2022 Bedrijf beginnen in Florida

Miami Staat - Florida County - Miami-Dade MIA - Miami International Airport Inwonersaantal - 5,5

Lees Verder

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top