26aug Miami: De beste bestemming voor rijke millennials

Als het gaat om de voorkeursbestemmingen van welvarende millennials, wint Miami. De zonovergoten stranden, bruisende cultuur en luxueuze levensstijl van de Magic City trekken high-earning jonge professionals aan als nooit tevoren. Dit kustparadijs is een magneet geworden voor degenen die willen ontsnappen aan de drukte van New York of de hoge kosten van levensonderhoud in Californië.

Eén van de belangrijkste factoren die deze migratie stimuleren, is het ontbreken van staatsinkomstenbelastingen in Florida. Voor millennials die een substantieel inkomen verdienen, betekent het ontbreken van deze financiële last dat ze meer geld in hun zak kunnen houden. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor deze jonge professionals, waardoor ze kunnen sparen, investeren en genieten van een hogere levensstandaard.

Maar het gaat niet alleen om de financiële voordelen. Miami biedt ook een unieke mix van tropische charme en kosmopolitische glamour. De bloeiende kunstscene, wereldklasse restaurants en bruisend nachtleven maken het een onweerstaanbare bestemming voor millennials die op zoek zijn naar een complete ervaring. Bovendien zorgt het warme weer het hele jaar door voor talloze buitenactiviteiten, van zonnebaden op prachtige stranden tot het verkennen van de diverse natuurlijke landschappen van de Everglades.

In de afgelopen jaren heeft Miami ook een sterke groei in bedrijfsuitbreiding meegemaakt, waarbij grote bedrijven zich in de stad hebben gevestigd of hun aanwezigheid hebben uitgebreid. Deze groei heeft talloze banen gecreëerd voor welvarende professionals, waardoor talent uit het hele land wordt aangetrokken. Opmerkelijke financiële reuzen zoals Blackstone en Goldman Sachs hebben zich gevestigd in Miami en erkennen het potentieel van de stad als een centrum voor zaken en ondernemerschap. En de Van Holland Group heeft een groot aantal bedrijven mogen helpen met het opzetten van hun verkoopkantoor in the Sunshine State.

Hotspot Miami

De verschuiving naar werken op afstand tijdens de pandemie heeft ook de aantrekkingskracht van Miami vergroot. Nu professionals beseffen dat ze overal kunnen werken, kiezen ze voor een verandering van omgeving en verruilen ze hun kleine stadsappartementen voor ruime woningen in zonnig Miami. Deze trend heeft bijgedragen aan de bloeiende vastgoedmarkt van de stad, met een grote vraag naar luxe appartementen en woningen, het liefst met zeezicht.

Naast de aantrekkingskracht van Miami is ook Florida als geheel een hotspot geworden voor welvarende millennials. De lage werkloosheid en de lage kosten van levensonderhoud in de staat, samen met het overvloed aan voorzieningen en attracties, maken het een aantrekkelijke bestemming voor degenen die een hoogwaardige levensstijl willen ervaren en hun leven willen opbouwen.

Terwijl welvarende millennials blijven zoeken naar de perfecte combinatie van financiële kansen, lifestyle-voorzieningen en belasting voordelen, is het geen wonder dat Miami naar voren komt als de topkeuze. Of ze nu worden aangetrokken door de levendige energie van de stad, de prachtige natuurlijke schoonheid of de bruisende zakelijke scène, Miami biedt een levensstijl die aansluit bij de wensen en ambities van de hedendaagse jonge professionals.

Top 10 Staten

Hier zijn de top 10 staten waar jonge professionals naartoe verhuizen, gerangschikt op netto groei:

  1. Florida (2,175)
  2. Texas (1,909)
  3. New Jersey (1,048)
  4. Colorado (754)
  5. North Carolina (721)
  6. Connecticut (660)
  7. Washington (464)
  8. Tennessee (441)
  9. Arizona (321)
  10. South Carolina (318)

Miami Inspiratie & blogs

18/03/2024Consulaat Miami

Lisette den Breems, Consul General in Miami, bezoekt de Van Holland Group

Er is een mooi Nederlands spreekwoord over een goede buur... Niet veel mensen weten dat

26/08/2023Actueel & Nieuws

Miami: De beste bestemming voor rijke millennials

Als het gaat om de voorkeursbestemmingen van welvarende millennials, wint Miami. De zonovergoten stranden, bruisende

Lees verder >>>
21/07/2023Actueel & Nieuws

2023 Florida Business & Economic Mid-Year Report

Download het 2023 Florida Business & Economic Mid-Year ReportEen van de belangrijkste manieren waarop we

Lees verder >>>
13/06/2023Workshop Event

4th of July Event – Succesvol verkopen in Amerika

Succesvol verkopen in Amerika Op 4 juli 2023  "The 4th of July" organiseert de Van

Lees verder >>>
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top