Starten In De USA

Stap voor stap uitbouwen

auditor
USA Kantoor

Zet je eigen sales organisatie op

work
Start je eigen Inc.

De juiste branding en “legal structure”

Sales En Marketing

Het perfecte export plan voor jouw bedrijf

Pilot Project

Export business development

desk
man
Van Holland Group helpt je met Human Resources en Recruitment als je personeel of partners zoekt in de VS

200

+ Miljard

Nederland verdient het meest aan de export van machines, gas en bloemen

 

Groei door te exporteren

Goede Voorbereiding

Export biedt nieuwe kansen voor je bedrijf. Het kan bovendien leiden tot meer omzet. Exporteren doe je niet zomaar. Een goede voorbereiding en een export plan stappenplan gaan je helpen met een succesvolle uitbreiding van jouw bedrijf.

Je hebt onderzoek gedaan naar de kansen. Je weet in welke staat je wilt beginnen en wie misschien wel jouw launching export customer kan zijn. Dan is het tijd om te starten. Open je kantoor, richt je Inc. of LLC op, open je bankrekeningen en wie weet neem je al de eerste (freelance) medewerkers aan. Wij helpen je bij de stap en zorgen er voor dat alle administratieve handelingen soepel verlopen.

document-01
Inc. Oprichten

Wij werken volledig transparant met All-In tarieven.

Lees Verder
skills (1)
Kantoor Openen

Kies de kantoorruimte die past bij jouw export plannen

Lees Verder

Ben jij er klaar voor om met je bedrijf de wereld te veroveren?

Ondernemers hebben op dit moment wereldwijd kansen. En dat brengt ook een wereld vol concurrenten met zich mee. Het vinden en ontwikkelen van nieuwe markten is voor een bedrijf noodzakelijk. Echter blijkt dat veel ondernemers moeite hebben om de eerste stap te zetten. Met een export stappenplan krijg je je doelen duidelijk.

Exporteren naar Amerika

Wat zijn de sterke en wat zijn de zwakke punten van je verhaal? Wil je meer omzet, of juist betere marges door een hoger volume. Wil je klanten die je verloren bent tijdens de crisis vervangen? Of wil je in een specifieke markt groeien? Door de juiste vragen en antwoorden kan exporteren naar de VS bijdragen aan je doelen.

Een lokale adviseur helpt het met jouw export plan stappenplan
In de praktijk
Start je eigen Amerikaanse Inc. of LLC

In de praktijk

Jaarlijkse steken honderden Nederlandse bedrijven de oceaan over naar de Verenigde Staten. Een onweerstaanbare aantrekkingskracht, Engels als voertaal en culturele overeenkomsten zorgen op het eerste gezicht voor een eenvoudig project.

Er wordt een INC (corporation) of een LLC (limited liability company) opgericht.  De website is zo in het Engels gemaakt en voor je het weet ben je ready voor business. Maar dan blijkt dat een goede voorbereiding een hoop gedoe had kunnen besparen. Onderzoek vooraf, een helder export plan en een ervaren lokale partner zoals de Van Holland Group kunnen je bij iedere stap ondersteunen.

Maak gebruik van ons kantoor en netwerk

Om je als bedrijf echt te vestigen heb je een kantoor adres nodig. Wij kunnen je met ons eigen hoofdkantoor in Cape Coral Florida in vrijwel alle 50 staten ondersteunen. Lees verder ->

Voldoen aan de locale wetgeving

Onderdeel van het plan is het voorkomen van juridisch gedoe. Iedereen kent de verhalen van advocaten en schadeclaims. Wat is voor jou dan wel een goede oplossing? Lees verder ->

Export Sales en Marketing

Als je als ondernemer succesvol wilt worden in de USA zal je moeten zorgen dat de sales- en marketingactiviteiten worden afgestemd op het land en/of de staten waarop je je gaat richten. Misschien is dan een overzichtelijk pilot project een goede eerste stap. Lees verder ->

Open Je Eigen USA Kantoor

Je wilt jouw product of dienst gaan exporteren naar Amerika. Dan ontkom je er niet aan om een lokaal kantoor te openen. Voor je vestigingsadres, voor je vergunningen en uiteraard voor je professionele uitingen. Jouw eigen kantoor is een belangrijk onderdeel van het export stappenplan. Lees verder ->

Scroll to top