Download Rapporten en Dossiers

Download gratis de 2023-Florida-Business-Economic-Mid-Year-Report.pdf De Florida Chamber Foundation heeft de eerste editie van het 2023 Florida Business & Economic Mid-Year Report uitgebracht.

 

Download gratis de Guide-to-Doing-Business-on-the-East-Coast.pdf Wil je met jouw bedrijf starten of groeien in de VS en kijk je naar de oostkust? Van New York tot Miami.
Download gratis het USA-Business-Playbook-Texas.pdf Texas is de op een na grootste staat in de VS en de 10de economie in de wereld. Waar liggen de kansen
Download gratis het USA-Business-Playbook-Seattle.pdf Seattle is een bruisende technologie-hub, thuisbasis van enkele van de grootste bedrijven ter wereld waaronder Amazon, Microsoft en Boeing.
Download gratis het USA-Business-Playbook-Midwest.pdf Het Midwest Playbook geeft een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden die het Midwesten van de VS voor startups, scale-ups en het MKB te bieden heeft.
Download gratis het USA-Business-Playbook-LA.pdf Er is veel te doen voor het Nederlandse MKB, in de gezondheidszorg, biotech, duurzame toepassingen, infrastructuur, energie en vervoer.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top