BUSINESS DEVELOPMENT

Hulp bij zaken doen in de USA

Coaches, consultants en vakspecialisten

Organisatorisch en intercultureel komt er veel kijken bij exporteren. En het tijdsverschil van 6 uur met de East Coast tot wel 9 uur met de West Coast zorgen voor de nodige uitdagingen vanuit Nederland. Jouw klant is echter altijd online. En je perfecte handelspartner verwacht wel iemand in de chat. En hoe ga je om met persoonlijk contact zoals beurzen en netwerk events?

De Van Holland Group helpt je lokaal met de beste mensen. Export Sales en Export Marketing bijvoorbeeld. Met flexibele oplossingen kunnen we vrijwel iedereen helpen binnen het budget wat beschikbaar is.

4

x

Snellere groei in de USA door te verbinden met het juiste netwerk

20

%

Verbetering van het rendement door dashboarding

24

/7

Laat onze specialisten onderdeel worden van jouw bedrijf

Export Begeleiding

De juiste strategische keuzes

In het onderstaande voorbeeld zie je precies wat er gemiddeld misgaat bij internationaal zaken doen. Door gebruik te maken van onze export support kan je de grootste valkuilen voorkomen.

Dankzij onze handige checklists weet je zeker dat je voorbereiding in orde is. Ondernemen blijft altijd een risico, dat weet je. Wat zijn de sterke en wat zijn de zwakke punten van je verhaal? Wil je meer omzet, of juist betere marges door een hoger volume? Wil je klanten die je verloren bent tijdens de crisis vervangen? Of wil je in een specifieke niche markt groeien? Door de juiste vragen en antwoorden zal het export advies bijdragen aan je doelen.

Ondanks dat ieder bedrijf anders is, zijn de problemen vaak hetzelfde. Exporteren begint met een goede voorbereiding en met hulp van een lokaal team wat de markt goed kent.

Wat kan er zoal mis gaan?

Voordelen van het met ons samenwerken

Systematische Aanpak

Online marketing en inbound sales met slimme social media inzet

Slimme planning

Data, AI, IoT, CRM en analyses halen de toeval uit je export plan

analysis (3)
Export Management

Rapportage en aansturing van E-KPI’s

Winstoptimalisatie

Kosten structuur en omzetstromen inzichtelijk gemaakt

Scroll to top