65

%

Van het verkoopspel speelt zich onzichtbaar online af.

Export Support

Business Development voor Export

Business development is een activiteit met als doel nieuwe zakelijke kansen realiseren. Wij benaderen het altijd op het snijvlak van je bedrijfsmodel en marketing.

Business development is de schakel tussen kennis binnen een organisatie en de vraag buiten de organisatie. Het doel is om lange termijn waardeontwikkeling te realiseren voor de organisatie. Een business developer is een generalist met een sterk ontwikkelde helicopterview en strategisch inzicht.

Business Development is geen Sales

Business Development is meer dan sales. Uiteraard ben je in beide gevallen op zoek naar nieuwe klanten. Maar bij Business Development ben je bezig met het vinden van nieuwe kansen die verder gaan dan die ene klant.

Het vraagt een andere aanpak. Sales is vaak gericht op de korte termijn, terwijl business development zich richt op de lange termijn. Als je hiermee aan de slag wilt heb je een plan nodig.

document-01
Handelspartners
Business Development die je helpt met het vinden van de juiste sales partners
Lees verder
skills (1)
Exportplan

Je business developmentplan neemt je bedrijfsstrategie als uitgangspunt

Lees verder

Export Business Development 3.0

Je business developmentplan neemt je bedrijfsstrategie als uitgangspunt:

  • heb je een duidelijk doel
  • wat maakt je uniek
  • wat is je propositie
  • welke boodschap wil je uitdragen
  • op welke markten richt je je

Het uiteindelijke gevolg is dat er meer omzet binnenkomt en je exportfunnel gevuld blijft. Wil jij jezelf dwingen om buiten bestaande kaders te denken? Om nieuwe scenario’s te verzinnen en nieuwe markten te betreden?

Neem dan contact op voor een eerste kennismaking.

Scroll to top