Kernteam - Van Holland Group

It’s Personal!

Bij de Van Holland Group zijn meer dan 25 zelfstandig professionals en vakspecialisten aangesloten. Ook schalen wij op voor bijzondere projecten waar expertise in een (niche) markt gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan speciale FDA regelementen. FDA staat voor Food and Drug Administration is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert.  Verder hebben wij teamleden die specialist zijn in overheidscontracten van lokale overheden tot en met defensie. Of denk aan de Federal Aviation Administration of kortweg FAA, het bureau van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten waar weer andere competenties voor nodig zijn.

Maak kennis met het kernteam

Een team waar ondernemers ondernemers helpen.

  • Hands-on creatieve oplossing.
  • Een uitgebreid netwerk voor support.
  • En net die ene connectie die jij zoekt om succesvol te worden.
Erik Broekhuijsen CEO & Founder - Europa naar USA Specialist
#1 USA Business Specialist. Je wilt internationaal gaan ondernemen, specifiek in de Verenigde Staten? We gebruiken onze expertise, belangrijke contacten en onze marktkennis om jouw bedrijf in de VS succesvol te maken. BusinessBroker NL naar USA & ExportBroker USA
Annette Vandenberg COO - USA & Canada Specialist
Chief Operating Officer. Ik help je met Amerikaanse onderneming, verzorg waardevolle introducties en ondersteun bij het opzetten van jouw marketing & sales kantoor. Gespecialiseerd in Company Formation, International Project Manager, e-Commerce en Market Entry Consultant
Stephan Van De Wall Senior Adviseur Internationaal Ondernemen VS
Mijn rugzak is gevuld met 40 jaar kennis en ervaring, waarvan 32 jaar in het buitenland. Ik ben hiermee jouw sparringpartner en ‘vraagbaak’ om met succes de juiste stappen te nemen op de VS-markt.
Simon Dery Chief Business Development Officer - Miami
Sales Specialist die je helpt met de eerste opzet tot en met het compleet runnen van je verkoopafdeling in alle staten van Amerika. Het bieden van complete oplossingen aan bedrijven met patenten of innovatieve producten die effectief willen uitbreiden op de Amerikaanse markten.
Jan-Luc Blakborn Houston Texas Specialist
Hands-on bizdev executive met meer dan 25 jaar ervaring in consumenten-elektronica, online media en entertainment.
Jeroen Kuiper Portland Oregon Pacific NW Specialist
Bruggenbouwer met een passie voor het succesvol introduceren van merken op de Amerikaanse en Canadese markt.
Danielle Berden Los Angeles Specialist
Nederlandse ondernemers verbinden met de metropool Los Angeles. De beste partner in het LA Ecosysteem.
Jeff Kaminsky Strategic Advisor – Chicago, Illinois en Midwest U.S. Specialist
Jeff heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse sectoren, waaronder, fabricage, architectuur, dienstverlening, detailhandel, vastgoedontwikkeling en technologie.

Curaçao

Nevita M. G. Mezas Managing Director Curaçao
Strategie en Operationeel Management - Online bedrijfsstrategieën - Consultancy op het gebied van compliance (AML & CFT)

Brazilië

Luiz Bueno de Freitas Filho Trade Attaché Brazilië
International Matchmaker Specialist voor het ontwikkelen van zakelijke relaties tussen Nederland, Brazilië en de USA.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per land.

Scroll to top