Kernteam - Van Holland Group

It’s Personal!

Bij de Van Holland Group zijn, naast de “harde kern” in Baarn en Miami, meer dan 26 zelfstandig professionals en vakspecialisten aangesloten. Ook schalen wij op voor bijzondere projecten waar expertise in een (niche) markt gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan speciale FDA reglementen. FDA staat voor Food and Drug Administration is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert.  Verder hebben wij teamleden die specialist zijn in overheidscontracten van lokale overheden tot en met defensie. Specialisten op het gebied van Agri-Tech, Financial, Retail, of denk aan de Federal Aviation Administration of kortweg FAA, het bureau van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten waar weer andere competenties voor nodig zijn.

Maak kennis met het kernteam

Een team waar ondernemers ondernemers helpen.

  • Hands-on creatieve oplossing.
  • Een uitgebreid netwerk voor support.
  • En net die ene connectie die jij zoekt om succesvol te worden.
Erik Broekhuijsen CEO & Founder - Europa naar USA Specialist
#1 USA Business Specialist. Je wilt internationaal gaan ondernemen, specifiek in de Verenigde Staten? We gebruiken onze expertise, belangrijke contacten en onze marktkennis om jouw bedrijf in de VS succesvol te maken. BusinessBroker NL naar USA & ExportBroker USA
Annette Vandenberg COO - USA & Canada Specialist - Partner
Chief Operating Officer. Ik help je met Amerikaanse onderneming, verzorg waardevolle introducties en ondersteun bij het opzetten van jouw marketing & sales kantoor. Gespecialiseerd in Company Formation, International Project Manager, e-Commerce en Market Entry Consultant
Edward Verweij CSO - Chief Sales Officer
Edward brengt een schat aan ervaring mee in het opzetten en leiden van bedrijven in de VS en het bouwen van robuuste verkooporganisaties. In zijn vorige functies heeft hij aanzienlijke omzetgroei gerealiseerd en succesvol leiding gegeven aan verkoopteams.
Doug McDonald Sales Director USA & Canada
Mijn professionele reis wordt gekenmerkt door een succesvolle staat van dienst waarin consequente levering en uitzonderlijke prestaties centraal staan. Verkoop, Marketing en Bedrijfsontwikkeling. Noem me gerust een leider, want het pad naar succes effenen is wat ik het beste doe!
Simon Dery Chief Business Development Officer - Miami
Sales Specialist die je helpt met de eerste opzet tot en met het compleet runnen van je verkoopafdeling in alle staten van Amerika. Het bieden van complete oplossingen aan bedrijven met patenten of innovatieve producten die effectief willen uitbreiden op de Amerikaanse markten.
Ammel Hamdy Marketing Manager
Vanuit ons kantoor in Baarn ben ik verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle marketing kanalen, inclusief social media en content creation, evenals het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve campagnes voor het VHG-Team in Amerika.
Jan-Luc Blakborn Houston Texas Specialist
Als hands-on bizdev executive met meer dan 25 jaar ervaring in de dynamische wereld van consumenten-elektronica, AI, Flood-Prevention, online media en entertainment, ben ik altijd gedreven om nieuwe kansen te benutten en waardevolle partnerships op te bouwen.
Sanne van Boekel Marketing Content Specialist
Florien Jansen Onboarding Specialist
Je gaat starten in Amerika en gedurende de eerste paar maanden zal ik jouw contactpersoon zijn, je verbinden met alle belangrijke mensen in de USA en je begeleiden bij alle opstart processen die nodig zijn voor een succesvolle start en US Marktentree.
Martin de Groot Food & FMCG Specialist - FDA Compliance
Met een masterdiploma in voedingswetenschappen en 25 jaar ervaring in voedselproductie is Martin de sparringspartner voor USA food en FDA vraagstukken
Danielle Berden Los Angeles Specialist
Nederlandse ondernemers verbinden met de metropool Los Angeles. De beste partner in het LA Ecosysteem.
Jeff Kaminsky Strategic Advisor – Chicago, Illinois en Midwest U.S. Specialist
Jeff heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse sectoren, waaronder, fabricage, architectuur, dienstverlening, detailhandel, vastgoedontwikkeling en technologie.
Jeroen Kuiper Portland Oregon Pacific NW Specialist
Bruggenbouwer met een passie voor het succesvol introduceren van merken op de Amerikaanse en Canadese markt.

VHG Curaçao

Nevita M. G. Mezas Managing Director Curaçao
Strategie en Operationeel Management - Online bedrijfsstrategieën - Consultancy op het gebied van compliance (AML & CFT)

VHG Brazilië

Luiz Bueno de Freitas Filho Trade Attaché Brazilië
International Matchmaker Specialist voor het ontwikkelen van zakelijke relaties tussen Nederland, Brazilië en de USA.

Van Holland Group BV

Missie

Met ons team van experts die bekend zijn met verschillende sectoren en Amerikaanse staten, helpen we ondernemers bij het starten van hun filiaal of bedrijf in de Verenigde Staten.

Visie

Wij begeleiden bedrijven uit verschillende delen van de wereld bij hun eerste stappen op de Amerikaanse markt en ondersteunen hen bij het realiseren van hun groeiambities en het behalen van succes in de VS.

Strategie

Wij maken gebruik van praktische voorbeelden en specifieke cases om bedrijven laagdrempelig kennis te laten maken met het land, de zakencultuur en de kansen. Zaken doen in Amerika is vaak een langgekoesterde droom en wij helpen met het formuleren van heldere KPI’s, met het stellen van concrete doelen en realistische stappenplannen. Dit doen wij door middel van businessmodellering, advies en begeleiding, en gespecialiseerde training en ondersteuning.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top