Projectbeschrijving

Over GoPhoto

Een prachtig ondernemersverhaal: iedereen is wel eens naar een event of pretpark geweest waar ze een foto van je maken. Toen Daniel op zoek was naar een goede oplossing voor het maken van foto’s bij een reuzenrad en niets kon vinden bedacht hij zelf een compleet nieuw systeem: GoPhoto

In 2023 was het eindelijk zover: de stap naar Amerika is gemaakt. Want wil je een speler zijn op de Amerikaanse markt, dan moet het voor een Amerikaan net zo makkelijk maken om zaken met jou te doen, als met een bedrijf uit de USA.

De Van Holland Group heeft GoPhoto geholpen bij alle stappen. Van de eerste marktverkenning tot aan het oprichten van de Inc. in Miami.

30/04/2024 – Vandaag was Daniel Duivestein op bezoek voor het ondertekenen van alle documenten van de nieuwe GoPhoto USA Inc. Met natuurlijk de bekende Van Holland Group taart om dit mooie moment te vieren. 

Voor het het nieuwe bedrijf van Daniel hebben we mogen helpen met company formation, al het legal papierwerk, aanvragen van een EIN nummer, het openen van de bankrekening en het opzetten van de Amerikaanse administratie. Voor GoPhoto zal dit jaar in het teken staan van het sluiten van belangrijke deals met key-partners.

Bedrijfsvorming in de Verenigde Staten

Vertaald naar het Nederlands betekent ‘company formation’ ‘bedrijfsvorming’. Het is het gehele proces dat je doorloopt om een juridische entiteit voor jouw bedrijf op te zetten in de Verenigde Staten.

Onze dienstverlening

Vanuit ons Nederlandse kantoor in Baarn en onze kantoren in Miami, Florida en Houston, Texas begeleiden wij dagelijks ondernemers bij het opzetten van een bedrijf in de Verenigde Staten. Wij helpen je van A tot Z bij het volledige proces van bedrijfsvorming.

Ons aanbod

  • Advies op maat over de juiste rechtsvorm voor jouw bedrijf
  • Volledige ondersteuning bij de oprichting van jouw bedrijf
  • Inschrijving bij de relevante overheidsinstanties
  • Aanvragen van benodigde vergunningen en licenties
  • Begeleiding bij het openen van een zakelijke bankrekening
  • Advies over belastingverplichtingen en -optimalisatie

Onze expertise

Met onze jarenlange ervaring en lokale kennis in de Verenigde Staten, kunnen wij jou een volledig ontzorgd traject bieden bij het opzetten van jouw bedrijf. Wij kennen de ins en outs van de Amerikaanse wet- en regelgeving en staan je bij iedere stap bij. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over jouw bedrijfsplannen in de VS.

GoPhoto USA Inc. is gevestigd in Miami

Wil jij ook een bedrijf starten in Miami Florida of één van de andere staten en kan je wat praktische hulp gebruiken? Een vliegende start maken en direct aansluiting op het lokale netwerk?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 035 36 90787 of plan een TEAMS video call.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top