Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Join Us at SXSW 2024

8 maart - 16 maart

Get ready for the 2024 SXSW Conference & Festivals in Austin, Texas from March 8-16. Secure your SXSW Badge and book your hotel early for the best rates!

SXSW, oftewel South by SouthWest, is niet zomaar een congres of festival in de Verenigde Staten. Het is een tien dagen durend spektakel waarin startups op het gebied van sociale media, technologie, film en muziek samenkomen. Dit evenement is verdeeld in twee delen. Het eerste gedeelte bestaat uit een congres met talrijke informatieve sessies over verschillende onderwerpen. Het tweede deel draait om de veelbelovende startups. Op SXSW krijgen zij de fantastische mogelijkheid om investeerders te ontmoeten voor hun product of dienst; een kans die ze met beide handen aangrijpen.

Beursbegeleiding SXSW

Had je eigenlijk de SXSW 2024 willen bezoeken? Wil je deelnemen aan events rondom de SXSW 2024 of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • SXSW 2024 Lead generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de SXSW 2024
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035-3690787 of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

Locatie

SXSW Conference

Austin, Texas 78768
Telefoon
(512) 467-7979
Bekijk de site van Locatie

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top