Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEX21 hét event voor ondernemers met internationale ambities

03/11/2021 @ 14:00 - 19:00 CET

Gratis

NEX21: hét event voor ondernemers met internationale ambities

Het Nationaal Export Event (NEX) opent deuren voor alle ondernemers die zakendoen over de grens. Laat je op woensdag 3 november inspireren door toonaangevende sprekers, doe actief mee met skill- en kennissessies en vergroot je netwerk in binnen- en buitenland. Registreer je nu!

Digitale transformatie, innovatie en duurzaamheid. Voor jou zijn dit thema’s die impact hebben op je dagelijkse business. Je laat je erdoor inspireren en bent er al mee bezig, direct of indirect. Jouw wereld is grenzeloos en je wilt samen met andere ondernemers sparren en samenwerken om te internationaliseren. Daarom ga je naar NEX21.

Ben jij klaar om als startende exporteur de volgende stap te zetten, of wil jij als ervaren exporteur je grenzen verleggen? Tijdens NEX21 openen we deuren voor jou door je in contact te brengen met de juiste zakenpartners. We informeren je over kansen en trends in het buitenland. Bekijk de wereld vanuit een breder perspectief en sta stil bij de toekomst, want jij máákt de toekomst!

WANNEER:         woensdag 3 november 2021. Inloop vanaf 12:00. Programma: 13:00 tot 18:00.

WAAR:                 1931 Congrescentrum – ’s-Hertogenbosch

Gegevens

Datum:
03/11/2021
Tijd:
14:00 - 19:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Site:
https://export-event.nl/

Locatie

‘s-Hertogenbosch
1931 Congrescentrum
’s-Hertogenbosch,
Bekijk de site van Locatie

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top