Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The International Partnering Forum – IPF 2024 – Offshore Wind Event

22 april @ 08:00 - 25 april @ 17:00 CEST

The International Partnering Forum – IPF 2024 Offshore Wind Event

The International Partnering Forum (IPF) is the premier offshore wind energy conference in the Americas. Hosted by Oceantic Network, formerly the Business Network for Offshore Wind, IPF connects global leaders and businesses in the supply chain. It offers unparalleled networking opportunities, and delivers the most timely and relevant updates on the industry, from technology and policy to safety and siting.

Zet dan ook deze International Partnering Forum (IPF) beurs in je agenda. Het is de grootste happening van duurzame energie in Noord- en Zuid Amerika! Tijdens dit evenement kom je in contact met pioniers en bedrijven die naam gemaakt hebben in deze dynamisch groeiende industrie. De beurs wordt georganiseerd door het Oceantic Network, dat ook bekend staat als het vooruitstrevende Business Network for Offshore Wind. IPF verbindt innovatie, ambitie en vakkennis om te zorgen voor baanbrekende partnerschappen.

Je kan je afvragen: wat heb ik hier aan? Nou, IPF biedt je een gouden kans om in contact te komen met sleutelfiguren in de supply chain. Dit kunnen bijvoorbeeld Nederlandse leveranciers zijn die ingenieuze offshore windtechnologie ontwerpen. Maar denk ook aan gevestigde professionals die de duurzame energiemarkt op wereldniveau stimuleren.

Netwerkmogelijkheden

Het kenmerk van IPF is het opmerkelijke scala aan netwerkmogelijkheden, die ongeëvenaard zijn in de industrie. Als je bestaande banden wilt versterken, nieuwe partners wilt ontmoeten of jouw bedrijf wilt introduceren binnen de handels- en industriële cyclus van hernieuwbare energie, dan is IPF de plek om dit te bewerkstelligen. Onze partners van over de hele wereld kijken ernaar uit hun verhaal met je te delen, waarbij ze de bereikte mijlpalen en de innovatieve reis die daar naar toe geleid heeft, uitgebreid kunnen toelichten.

Bovendien gaat de IPF-conferentie dieper in op de fijne kneepjes van de industrie. Ze bieden een inkijkje in alles wat je nodig hebt om je door deze dynamische omgeving te navigeren: van evoluerende technologie en beleidswijzigingen tot veiligheidsmaatregelen en optimale plaats bepaling. Dit is je “One Stop Shop” om op de hoogte te blijven van elke verandering in de sector van de duurzame energie.

 

 

 

Nederlandse leveranciers vallen op omdat ze een baanbrekende rol spelen in de offshore windenergie technologie. Hun expertise in het benutten van de kracht van oceaanwinden is ongeëvenaard. Innovatie en doorzettingsvermogen van Nederlandse leveranciers hebben geleid tot vooruitstrevende technologieën die de weg banen naar een schoner en groenere toekomst.

Samengevat, IPF is de ingang naar het hart van de duurzame energie business, waar wereldleiders en Nederlandse leveranciers in de offshore windenergie sector samenkomen, kennis uitwisselen, en baanbrekende ideeën voortbrengen. Het is de ideale combinatie van de juiste mensen, de meest geavanceerde technologie en een ethos van vooruitgang in de wereld van duurzame energie.

We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten. Laten we kijken of we samen naar een duurzame toekomst kunnen gaan toewerken!

 

Beursbegeleiding

VHG helpt Dutch Suppliers in the Offshore

Het team van Van Holland kan ook jouw bedrijf vertegenwoordigen als het je niet lukt om hier bij te zijn. Had je eigenlijk de IPF 2024 willen bezoeken? Wil je deelnemen aan events rondom The International Partnering Forum  of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • IPF 2024 Lead generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de IPF 2024
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035-3690787 of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

Locatie

New Orleans Ernest N. Morial Convention Center
900 Convention Center Boulevard
New Orleans, LA 70130
Bekijk de site van Locatie

Organisator

The International Partnering Forum
Telefoon
(443) 652-3242
Bekijk de site van Organisator

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top