Vacatures – Werken bij de Van Holland Group

Wij helpen ondernemers, die hun producten of diensten willen gaan aanbieden op de Amerikaanse markt. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami en Cape Coral Florida, Houston Texas en Willemstad Curaçao plus een netwerk in alle 50 staten van Amerika zijn wij de No1 USA Specialist voor het MKB die zaken willen gaan doen in en met Amerika.

Onderzoek – Advies – Inc Oprichten – Begeleiding

We helpen ondernemers met marktverkenning, partner search, het oprichten van een bedrijfsentiteit en het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Solliciteren?

Je kunt er voor kiezen om je CV te sturen, een vlog te appen of kom gezellig een dagje meedraaien. Tijdens deze try-out, een sollicitatie zonder cv, laat jij zien waar je goed en bent en komen we er samen achter of het een goede match is. Ervaar de werksfeer bij ons op kantoor in Baarn en ontdek of dit de juiste plek voor jou is. Uiteraard ontvang je een vergoeding voor jouw investering.

We zijn vooral geïnteresseerd in wat jou uniek maakt! Laat het luchtig en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor deze functie.

Vacatures

Ter uitbreiding van ons team

Baarn Nederland

Miami Florida

 • Op dit moment geen vacature
 • Stage plaatsen zijn beschikbaar
  Richting: Marketing, International Business
  Neem contact op voor meer details.

Houston Texas

 • Op dit moment geen vacature
 • Stage plaatsen zijn beschikbaar
  Richting: Marketing, International Business
  Neem contact op voor meer details.

Willemstad Curaçao

 • Op dit moment geen vacature
Vacatures bij de Van Holland Group

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top