Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brasil Investment Forum – BIF2022

14/06/2022 - 15/06/2022

Gratis

Brazilië Investerings Forum 2022

Het Brasil Investment Forum 2022 (BIF 22) wordt de 5de editie van het grootste buitenlandse investeringsevenement in Latijns-Amerika. Georganiseerd door ApexBrasil, de Inter-American Development Bank (IDB) en de federale overheid, zal het online plaatsvinden op 14 en 15 juni 2022.

In 2022 zal het Forum zijn traditionele voorstel behouden om investeringsmogelijkheden te presenteren en de evolutie van het ondernemingsklimaat in het land te benadrukken. Strategische sectoren komen aan de orde, zoals agribusiness, infrastructuur, energie en informatietechnologie. Ook komen onderwerpen aan bod die van belang zijn voor investeerders, zoals nieuwe bedrijfsmodellen, investeringsinitiatieven in aandelen en bewegingen in wereldwijde waardeketens.

Dit wordt de tweede editie van BIF in online formaat. Verschillende panels, met autoriteiten, leidinggevenden van grote bedrijven in Brazilië en de wereld, en experts uit verschillende sectoren, zullen worden gestreamd met simultaanvertaling in het Portugees en Engels.

Deelnemers kunnen ook zakelijke contacten leggen en virtuele stands vinden waar ze ondersteuning kunnen zoeken om hun projecten in Brazilië te ontwikkelen. Het netwerkplatform zal voorafgaand aan het evenement beschikbaar worden gesteld aan inschrijvers.

Aanmelden

www.brasilinvestmentforum.com

Meer informatie

Lees verder op onze speciale Brazilië pagina.

 

Locatie

Virtueel
Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Brazilië Investerings Forum
Bekijk de site van Organisator

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top