Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World of Private Label 2022 Amsterdam

31/05/2022 - 01/06/2022

World of Private Label Trade Show in de RAI in Amsterdam van 31 mei tot 1 juni 2022.

Al meer dan vijfendertig jaar brengt PLMA’s jaarlijkse “World of Private Label” International Trade Show retailers samen met fabrikanten om hen te helpen nieuwe producten te vinden, nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën te ontdekken die hun private label-programma’s zullen helpen slagen en groeien.

De afgelopen jaren waren buitengewoon uitdagend, maar de behoefte aan nieuwe producten, contacten en ideeën is nog nooit zo groot geweest, aangezien private label zijn sterke positie in alle markten behoudt. De toekomst belooft nog meer private label, aangezien retailers internationaal uitbreiden en een grotere rol gaan spelen in de marketing van zichzelf en de producten die ze verkopen.

Connect - Source - Grow | World of Private Label Trade Show

PLMA’s 2022 “World of Private Label” International Trade Show wordt gehouden in het RAI Exhibition Centre in Amsterdam, Nederland, op 31 mei en 1 juni. De tentoongestelde producten omvatten vers, bevroren en gekoeld voedsel, droge kruidenierswaren en dranken, evenals non-foodcategorieën, waaronder cosmetica, gezondheid en schoonheid, huishouden en keuken, auto-nazorg, tuin en huishoudelijke artikelen en doe-het-zelf. De beursvloer is verdeeld in aparte food- en non-foodhallen om bezoekers te helpen het meeste uit hun tijd te halen.

Beursbegeleiding

Het team van Van Holland kan ook jouw bedrijf vertegenwoordigen als het je niet lukt om hier bij te zijn. Had je eigenlijk deze beurs in Amsterdam willen bezoeken? Wil je deelnemen aan events rondom de PLMA’s 2022 of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • World of Private Label” International Trade Show 2022 Lead Generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de PLMA’s 2022
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035-3690787  of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

Locatie

RAI
Europaplein 24
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top